Nordjysk

Pigekor

Nordjysk Pigekor

I sommeren 2017 deltager Nordjysk Pigekor i en stor international korfestival i Rom. Derfor glæder koret sig til at synge en del af dette kor-repertoire i de smukke nye rammer i Vendsyssel Teaters musiksal.

Nordjysk Pigekor har mere end 50 års lang tradition for korsang på højt niveau og er et efterspurgt koncertkor, som hvert år synger op mod 20 koncerter - hovedsageligt i Nordjylland. Koncerterne er primært kirkekoncerter, men Nordjysk Pigekor er også kendt for sin medvirken i andre typer arrangementer, såsom nytårskoncerter, kulturpris-overrækkelser, radio- og TV-koncerter samt intimkoncerter.

De sidste to år har koret bl.a. deltaget i DR’s store Sankt Hans koncert i Musikkens Hus i Aalborg i samarbejde med Ålborg Symfoniorkester og Klarup Pigekor, ligesom Nordjysk Pigekor sang ved Kronprinseparrets besøg i Hjørring Kommune. Nordjysk Pigekor har ligeledes haft korkoncerter i samarbejde med Århus Jazz Orchestra og Sæby Bigband, og de har sunget sammen med vokalgruppen Postyr.

Dirigent for Nordjysk Pigekors koncertkor er Christina Kjærulff, mens dirigent for Nordjysk Pigekors juniorkor er Trine Windbirk.


Arrangør: Nordjysk Pigekor

Sted: Musiksal
 

Synes godt om

Tidligere forestilling

120 kr.

16/9-2017
Kl. 13.00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317