Nordkraft Big Band & John Clayton

John Clayton er en af de største nulevende musikere på den internationale jazzscene og er bl.a. kendt fra sit mangeårige arbejde med den canadiske pianist og sanger Diana Krall.

I 2018 og 2019 er Clayton tilknyttet Nordkraft Big Band som kunstnerisk leder.

Man mærker hurtigt Claytons meget energiske og medrivende karakter, når han indtager scenen og leder bigbandet, og vi lover et brag af en koncert. Repertoiret vil hovedsageligt bestå af Claytons eget materiale, der trækker på Count Basies, Duke Ellingtons og Thad Jones legendariske farver og lydbilleder. Det hele krydres med interessante indslag på kontrabassen fra mesteren selv. Det er folkeligt, det swinger og så lyder det vildt godt!

JOHN CLAYTON

Udover samarbejdet med Diana Krall, har stjernenavne som Oscar Peterson Trio, Paul McCartney, Regina Carter, Dee Dee Bridgewater, The Count Basie Orchestra, Queen Latifah, Charles Aznavour, Whitney Houston, Milt Jackson, Monty Alexander og mange andre nydt godt af Claytons akkompagnement, kompositioner og arrangementer.
Clayton er også leder af The Clayton-Hamilton Jazz Orchestra, sammen med sin bror, saxofonisten Jeff Clayton, og den legendariske trommeslager Jeff Hamilton.


NORDKRAFT BIG BAND

Er Aalborg og Nordjyllands rytmiske ensemble, med rødder i den amerikanske bigband-tradition. Bigbandet har gennem de sidste par år markeret sig blandt landets bedste bigbands og har blandt andet arbejdet sammen med Bob Mintzer (USA), John Clayton (USA), Szhirley, Nikolaj Bentzon, Sinne Eeg, Roger Neumann (USA), Bobo Moreno, Birthe Kjær, Niels Jørgen Steen, Robben Ford (USA), Veronica Mortensen, Mike Andersen, Søren Sko og Dorthe Gerlach.

 

Arrangør: Vendsyssel Teater &

Synes godt om

Tidligere forestilling

175 kr.

17/11-2018
Kl. 16:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317