NORDSTRAND

NORDSTRAND

Mange har allerede fået øjnene op for NORDSTRANDs talent, den hyggelige og intime stemning som de skaber med deres musik, og ikke mindst budskabet om at lade Inger Lauritzens stærke sange om livet ved havet leve videre i ny forklædning. En forklædning, der er NORDSTRANDs helt egen.

Med elementer fra jazz og folk, krydret med stemninger fra havet, blæsten, naturen og årstiderne, spilles der op til livsglæde og eftertænksomhed. Søndagen byder også på fællessang og små fortællinger undervejs.

Gruppen er dannet af Mathilde Faldborg Groth, der er Inger Lauritzens barnebarn. Mathilde er 8. generation vendelbo og født og opvokset ved det hav, i den natur og blandt den slags mennesker, som størstedelen af hendes bedstemors sange handler om.

I øvrigt består bandet af Liv Vester Larsen, violin, Andreas Møller Bøttiger, saxofon, Mads Klindt Poulsen, piano, samt Søren Østergaard Pedersen på bas. De dygtige musikere har taget imod Ingers toner og poesi med begavelse og stor glæde.

 

Arrangør: Galleri Mygdalhus

Sted: Musiksal
 

Synes godt om

Tidligere forestilling

125 kr.

12/11-2017
Kl. 14.00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317