Pierre Dørge & New Jungle Orchestra

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra er et af Europas mest sofistikerede jazzbands.  De spiller verdensmusik på højeste niveau, og de er i en klasse for sig. Med en blanding af jazz, asiatisk, afrikansk og europæisk musik - og generel galskab - skaber dette stærke ensemble med 8 - 12 musike-re deres eget dadaistiske univers, der giver publikum en unik og ekstraordinær oplevelse.

Pierre Dørge har komponeret musik til teaterforestillinger samt film, og han har modtaget en række priser for sin musik. New Jungle Orchestra blev dannet i 1980 og orkes-tret har ladet sig inspirere på de mange rejser til bl.a. Bali, Kina, Indien, Grønland, Vietnam og Sibirien. Pierre Dørge formår på naturligste vis at blande Duke Ellington-musik fra 1920érne med dansk musiktradition og stærk afrikansk rytmik.

Synes godt om

Tidligere forestilling
14/8-2015
Kl. 19.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317