Forestillingen Rundkørsel er aflyst som følge af de nyeste corona-restriktioner (februar 2021).
Publikummer med billetter til disse forestillinger bliver kontaktet af vores billetpersonale hurtigst muligt!

Tak for jeres forståelse og tålmodighed i denne tid!

 

RUNDKØRSEL
KOMEDIE OM EN LILLE BYS LÆNGSEL EFTER STORHED

Co-produktion mellem ”Teatret” og Vendsyssel Teater

15. - 25. MARTS 2021
Mandag – fredag kl. 19.30 og lørdag kl. 15.00
STORE SAL
(15 ÅR+)

HANDLING

Vi befinder os i en by i provinsen. Måske et par timers kørsel fra Aarhus. Byen var engang så stolt. Men nu skranter den. Forretningerne lukker ned, og de unge flytter væk... De kommunale politikere prøver at finde på idéer, der vil tiltrække nye borgere til kommunen. Byen vil blandt andet investere i et trafikalt prestigeprojekt med en imponerende rundkørsel, selvom en del af borgerne er imod det dyre projekt. Men hvem skal skabe kunstværket på toppen af rundkørslen? Formanden for byens kunstudvalg drømmer om et højprofileret kunstværk af en ung kunstner. Men debatten raser, også om økonomien. Kommunen annoncerer derfor efter frivillige, som kan hjælpe med at realisere kunstværket. De frivillige viser sig dog at have meget forskellige grunde til at melde sig… For har de egentlig andet til fælles, end at de bor i samme by? Og er det overhovedet godt for trafiksikkerheden med sådan en skulptur?

MEDVIRKENDE

Daniel Bevensee
Jørgen Bing
Anni Bjørn
Hans Holtegaard
Bodil Lassen
Hanne Laursen
Uffe Rørbæk Madsen


Tekst: Hans Rønne og Jens Kepny Kristensen
Instruktion: Hans Rønne
Scenografi: Gitte Baastrup
Lysdesign: Marcus Philippe Gustafsson
Lyddesign: Daniel Fogh

Urpremiere 15. marts 2021

HOLDET BAG

Hans Rønne er et af Danmarks mest succesfulde teatermennesker. Han er samtidig et af de mest beskedne. Hans teater med navnet ”Teatret” har base i Aarhus, men det har spillet rundt om i landet med komiske og underfundige publikumshits som Det begynder at blive koldt om fødderne, Slagballe Banke, Som i himlen, Afdelingen for mindre planter og August. Vendsyssel Teater er derfor stolt over at kunne præsentere denne co-produktion med Hans Rønnes ”Teatret”. Hans Rønne skriver selv teksten sammen med den unge dramatiker og skuespiller Jens Kepny Kristensen. Scenografen er Gitte Baastrup, som også skabte scenografi til Turisterne samt Parasitterne, Hvem spiller ud? og Ingen kender kunsten på det gamle Vendsyssel Teater.
På scenen optræder Daniel Bevensee, Anni Bjørn, Bodil Lassen og Uffe Rørbæk Madsen, der alle er fra Aarhus – sammen med Jørgen Bing, Hans Holtegaard og Hanne Laursen, der er tre af Vendsyssel Teaters lokale skuespillere.

 

Vi tror selv, at det bliver sjovt og med en snert af smerte. Men hvem ved? Det er ny dansk dramatik. Kom selv og se!KOM TRYGT I TEATRET - LÆS OM VORES TILTAG IFT. COVID-19 HER!

 

Synes godt om

Tidligere forestilling

Løssalg: 285 kr.
Abonnement: 235 kr.
Grupper (min. 10 pers.): 245 kr.
Under 25 år: 75 kr.
Studerende: 75 kr.

15/3-2021
25/3-2021
Kl. 15:00 og 19:30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317