FOREDRAG MED SOFIE MÜNSTER
SÅDAN RUSTER VI BØRN TIL LIVET
ARRANGØR: VENDSYSSEL FRITID FOR ALLE

TORSDAG 1. SEPTEMBER 2022 // KL. 19:00 - 21:00
MUSIKSAL

Sofie Münsters foredrag viser, hvordan vi som voksne ruster børn til livet – konkret og anvendeligt.

Foredraget er baseret på den nyeste internationale forskning og er fyldt med massevis af konkrete eksempler på, hvordan man bygger børn op som mennesker, så de bliver rustet til at klare modstand, udfordringer og fejltagelser.

Omdrejningspunktet er børnenes karakterdannelse, og hvordan børn lærer at stå fast på det, de tror på – også selvom deres omgivelser rykker i dem og presser dem til at gå på kompromis med sig selv. Det er noget alle børn har brug for i en tid med sociale medier, fokus på præstationer. Undersøgelse efter undersøgelse viser at flere børn føler sig pressede, ensomme og stressede.

Gennem massevis af eksempler får I som forældre inspiration til, hvordan I udvikler stærke værdier hos børnene, så de opbygger personlig integritet og selvværd og lærer at handle i forlængelse af, hvad der er rigtigt for dem frem for at gå efter popularitet eller ydre anerkendelse.

Sofie giver eksempler på, hvordan forældre er tydelige voksne, der sætter grænser og opstiller forventninger på en måde, som får børnene til at vokse og udvikle selvstændighed og selvreguleringsevne – så børnene tager det til sig uden, at man behøver at skælde ud, blive vred, bruge straf eller ty til lange forhandlinger.

Sofie giver også værktøjer til, hvordan forældre via de nære relationer til børnene, giver dem mod til at turde at fejle, prøve sig frem og spørge om hjælp, når de er i tvivl.

Velkommen til foredraget arrangeret af Vendsyssel fritid for alle støttet med stor tak af Nordea-fonden

 

Husk at du kan køre gratis med NT til foredraget. Du skal bare vise din teaterbillet i bussen eller i toget.

 

 

 

 

Synes godt om

Tidligere forestilling

150 kr.

1/9-2022
Kl. 19:00-21:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317