Scene K koncert: Brahms, Bridge og Venneberg

Scene K koncert: Brahms, Bridge og Venneberg

Scene K er Nordjyllands nye stærke platform for klassisk musik og scenekunst.

Mezzosopranen Marie Keller Sørensen opfører sammen med Bratschisten Eva Paulin og pianisten Lise Gam Jensen musik af komponisterne Johannes Brahms og Frank Bridge.

Mest kendt er Brahms’ smukke “Zwei gesänge“ komponeret i 1884. Fælles for Brahms og Bridge, er valget af naturlyriske tekster, samt en gennemgående romantisk stemning i musikken. Det er de store følelser som karakteriserer disse værker.

Efter pausen vil "Gluntarne" tage os med tilbage til 1840'ernes studentermiljø i Uppsala og de økonomiske og romantiske problemer og ikke mindst tømmermænd. Glunterne synges af: Thomas Rewes Larsen, baryton og Jens Bové, bas.

Sal: Musiksal

 

Synes godt om

Tidligere forestilling

Kr. 130,00

6/5-2017
Kl. 17.00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317