Sexteto Andiamo

- energisk tango

Ungdommelig og energisk tango fra Argentina

19:30 - 21:30 i BlackBox

I efteråret 2018 er den Buenos Aires’ baserede tangogruppe atter på turné i Europa. Sekstetten byder på instrumental musik, som er yderst dansabel. Musikken er kendetegnet ved at have et kontrapunktistisk, dynamisk og unikt udtryk med letgenkendelige melodier ledsaget af en kraftfuld performance, som også holder den ikke-dansende lytter fanget!

 

Repertoiret består af splinternye kompositioner indenfor den over 100 år gamle argentinske musikgenre suppleret af nyfortolkninger af klassiske tangoer. Gruppen er vokset ud af det større Orquesta Típica Andariega, som blev dannet i 2009 og har derfor samme dirigent, Luigi Coviello.

 

Sexteto Andiamo er kendetegnet ved at være en flok unge musikere med masser af fart på! Det er en tango, som peger fremad med nye kompositioner, som ønsker at give tangoen nyt liv uden dog at bryde med traditionen.

 

Sekstetten spiller ugentligt på milongaer rundt om i Buenos Aires og har været på to Europaturneer, hvor de spillede i musikhuse, på teatre og milongaer i f.eks. Danmark, Italien, Tyskland, Belgien, Norge, Frankrig, Schweiz og Sverige.

 

Sexteto Andiamo inviterer dig indenfor i tangoens magiske univers, som fascinerer mennesker kloden over. Andiamos tango er et frisk pust i den gloriøse genre og garanterer en spændende aften!

 

KILK HER FÅ EN FORSMAG!

 

Orkestrets medlemmer:

Kontrabas og dirigent Luigi Coviello

Klaver Mariano Flores González

Bandoneoner Stine Helkjær Engen og Anderson Perea da Silva

Violiner Santiago Zamboni og Gonzalo Lesta

 

Arrangør:

Hjørring gymnasium & HF, Hjørring Kommune ”Nye initiativer” og Vendsyssel Teater ungescenen 12 A

Synes godt om

Tidligere forestilling

Under 25 år = kr. 20,-

Over 25 år = kr. 60,-

(Købes i døren)

8/11-2018
Kl. 19:30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317