Sidste Sommer nu produceret som film:

SIDSTE SOMMER af Caspar Juel Berg

EGENPRODUKTION: Vendsyssel Teaters talentlinjes afgangsforestilling – nu som film

Grundet Corona-nedlunkningen er elevernes prøvetid med forestillingen voldsomt forkortet -  men vi har bestræbt os på at muliggøre denne afgangsforestilling, så hverken talenterne eller I bliver snydt for oplevelsen.

Forestillingen - Sidste Sommer - er i stedet blive produceret som en kortfilm, som fremvises mandag den 8. juni 2020 kl. 18:00, og som offentliggøres samme tid online (her på hjemmesiden og på Youtube). Talenterne skal også have overrakt deres afgangsbevis denne aften, hvor deres 2-årige forløb her på teatret slutter. Teatrets er samtidige så glade for, at vi må lukke op for 50 publikum.

Her lidt om handlingen. 
En sommernat i juli, falder en ung mand ud fra en skrænt og dør.

En sommernat i juli mister en gruppe unge mennesker deres ven.
En sommernat i juli forsvinder illusionen om evigt liv.

Hvad gør man, når man alt for tidligt i livet mister en ven, en bekendt, en kæreste, en del af sig selv? Hvordan former det et ungt menneske, så tidligt at konfronteres med døden? Med skylden, med tabet og med savnet?

”Sidste Sommer” forsøger at samle og beskrive brudstykkerne, efter et dødeligt uheld -som en komet, har ramt en gruppe gode venner.

Hvordan kommer man videre efter det der skete sidste sommer?

Medvirkende: Amalie Kjær Schaldemann Jensen, Jakob Mariegaard, Julie Hauberg Hansen Katrine Abel Christensen, Lasse Brix Nilsson, Magnus Graarup, Mia Tarp'

Tekst og instruktion: Caspar Juel Berg

 

KLIK HER OG SE HELE FILMEN - GOD FORNØJELSE!

 

Synes godt om

Tidligere forestilling


 

8/6-2020
Kl.

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317