Skakmat

GÆSTESPIL - TEATRET ST. TV

Medvirkende: Niels P. Munk, Joen Højerslev, Betina Grove og Marianne Søndergaard

Instruktør: Moqi Simon Trolin

- når et menneske falder

Johan er en helt almindelig dansker. Han kunne være hvem som helst. Men det er han ikke. Han er en helt sin egen, med sin helt egen historie. Velfungerende og med et godt job. Men lige nu er han sygemeldt med en forvredet skulder - efter han er faldet uheldigt på sit arbejde.

Og nu kommer hans ven Patrick hele tiden forbi og vil drikke en øl med ham og høre musik som i gamle dage. Og nu kommer hans søster Liv hele tiden ind i hans lejlighed og vil hjælpe ham med alt muligt. For det går ikke bedre med skulderen. Tvært imod. Og nu bliver han også fyret. Men han er faktisk ligeglad. For han er faktisk glad.

For pludselig står Sofi også der midt i hans lejlighed og er pisselækker. Johan falder igen. For Sofi. For kærligheden. For friheden. Og for fristelsen. Efter at kaste sig hovedløst ud i det frie fald, og svæve udenom alle de regler og normer systemet og resten af verden forventer af ham.

SKAKMAT er en genkendelig, hjertevarm og humorristisk historie om et menneske, der falder, men som hverken kan, eller har lyst til, at lade sig gribe. 

Forestillingsfotos: Per Morten Abrahamsen

Synes godt om

Tidligere forestilling
1/2-2017
Kl. 19.30

PRESSEMATERIALE

Klik her

POLITIKEN

 

KULTURTID

 

KULTURKONGEN

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317