Sommerkoncert

 

med

 

Marianne Mortensen

& Michael Vesterskov

Sommerkoncert med Marianne Mortensen & Michael Vesterskov

To kunstnere med noget på hjerte – en koncert om livet og kærligheden leveret med inderlighed, varme og humor. Marianne og Michael leverer en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, hvor musikken kommenterer på livet og hverdagen, så man forstår det. Det er ærligt, råt og skrøbeligt - men bliver aldrig banalt.

Marianne Mortensen vil stadig af mange blive husket for rollen som Valborg i ”Prinsesserne” på Vendsyssel Teater. Hendes besjælede stemme er blevet brugt i et hav af ledende roller i musicals og musikteaterforestillinger.

Michael Vesterskov har 16 CD’er bag sig, har skrevet musik til adskillige teaterforestillinger og i 2014 udkom hans bog nummer 2: ”En sangskrivers søgen efter det dybe smil”.

Marianne Mortensen og Michael Vesterskov,  har desuden Morten Pedersen på klaver, orgel og harmonika, og svenske Samuel Hällkvist, som er kåret som årets jazznavn i Sverige - en lysende guitarist i verdensklasse.

 

Arrangør: Ledøje Smørum Musiske Forening

Sted: Musiksal
 

Synes godt om

Tidligere forestilling

150 kr.

29/6-2017
Kl. 19.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317