Jazz med Sophisticated Ladies & Christina Dahl


Torsdag d. 2. april 2020
Klokken 20:00
Musiksal

Arrangør: Vendsyssel Teater & Peder Kjeldgaard

 

En koncert med Sophisticated Ladies & Christina Dahl er en særlig oplevelse. Alvor, humor, engagement og musikalsk overskud er centrale elementer i en musikalsk rejse, der bringer både smil og tårer frem.

Sophisticated Ladies er mere end blot et band – det er et livslangt venskab, en livslang rejse gennem musikkens vidunderlige og udfordrende landskab.

Det musikalske materiale – det være sig Ellington, Abdullah Ibrahim, spirituals, danske sange eller egne kompositioner bliver behandlet både kraftfuldt og nænsomt i lydhørhed overfor nuet.


En koncert med “Sophisticated Ladies & Christina Dahl” indeholder en god cocktail af musik, både fra CD’erne “In Spirit” og “The Sophisticated Ladies play Ellington” samt numre fra Sophisticated Ladies ́ mangeårige skatkiste af jazzstandards og originalkompositioner.

 

http://jangmark.dk/artister/sophisticated-ladies/

Synes godt om

Tidligere forestilling

100 kr.

2/4-2020
Kl. 20:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317