Stik mig en muse - De damer går til filmen

GÆSTESPIL – AGENZY A/S

En drøm af en cabaret! Muser fra alle tider mødes. Et møde med fortiden, i nutiden, udi fremtiden - farvet med toner fra den danske filmskat.

Skuespillerinde-ensemblet De Damer tager dig med ind i en verden, hvor kendte melodier får nyt liv, mens guder, kvinder, mænd, kærligheden og selveste demokratiet står for skud. Med inspirationen hentet fra den græske mytologis muser portrætteres kvinden i sit væsen; i sine mange roller som Moderen, Jomfruen, Forføreren, Den Vise, Spiloppen, Den Mærkelige og Ødelæggeren. Samt, Sappho, Antikkens eneste kvindelige digter, af Platon kaldet den dødelige muse.

Måske finder vi svar på livets store spørgsmål såsom; Er stemmeretten en ret vi kan tage for givet i dag? Kan en dag leves uden kærlighed? Hvad er det hun husker? Og glemmer han? Er det nu også den allersidste dans? Og hvad er det egentlig de taler om i en tisse kø? - Alt sammen krydret med masser af musik, humor og stof til eftertanke. - Otte Damer indtager scenen og ét kan afsløres allerede nu: Det bliver helt sikkert Hot Hot!

 

Medvirkende: Jette Sophie Sievertsen, Christine Gaski, Iben Dorner, Tine Gotthelf, Lene Hummelshøj, Margit Watt-Boolsen, Christina Bech og Nina Marie Birk

Pianist: Raivis Zandovskis
Instruktør: Mads M. Nielsen

Synes godt om

Tidligere forestilling
21/4-2017
22/4-2017
Kl. 19.30

PRESSEMATERIALE

Klik her

Kulturkongen

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317