S

T

Ø

V

GÆSTESPIL: Sew Flunk Fury Wits

STØV

"Støv" er præmieret af Legatudvalget for Scenekunst

Forestillingen STØV er en musikdramatisk dukke-opera, om menneskets vilkår efter altødelæggende globale katastrofer har ramt jorden. Hvad stiller vi op når den verden vi kender i dag forandrer sig dramatisk? På den anden side af de altomfattende ødelæggelser bevæger forestillingen STØV sig i et dystopisk undergangsscenarie af skønhed og håb.

STØV er eksperimenterende og nytænkende turneteater, en musikdramatisk sang-cyklus med stærk, sanselig poesi. Med fascinerende dukker i menneskestørrelse, en lysende opera-sopran og en skyggefigur, undersøger STØV menneskets længsel og skæbne i en postapokalyptisk verden.

 

Medvirkende: Svend E. Kristensen og Nina Sveistrup Clausen
Instruktør: Jesper Pedersen
Sangtekst: Neill Cardinal Furio
Komponist: Peter Kohlmetz Møller
Scenograf: Kristian Knudsen
Kostume designer: Lise Klitten & Line Bech
Pressebilleder: Søren Meisner
Koncept & Ide: Svend E. Kristensen

Synes godt om

Tidligere forestilling
7/11-2017
Kl. 19.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2017 indledes Vendsyssel Teaters næste fireårige egnsteateraftale. 

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317