S

T

Ø

V

GÆSTESPIL: Sew Flunk Fury Wits

STØV

"Støv" er præmieret af Legatudvalget for Scenekunst

Forestillingen STØV er en musikdramatisk dukke-opera, om menneskets vilkår efter altødelæggende globale katastrofer har ramt jorden. Hvad stiller vi op når den verden vi kender i dag forandrer sig dramatisk? På den anden side af de altomfattende ødelæggelser bevæger forestillingen STØV sig i et dystopisk undergangsscenarie af skønhed og håb.

STØV er eksperimenterende og nytænkende turneteater, en musikdramatisk sang-cyklus med stærk, sanselig poesi. Med fascinerende dukker i menneskestørrelse, en lysende opera-sopran og en skyggefigur, undersøger STØV menneskets længsel og skæbne i en postapokalyptisk verden.

 

Medvirkende: Svend E. Kristensen og Nina Sveistrup Clausen
Instruktør: Jesper Pedersen
Sangtekst: Neill Cardinal Furio
Komponist: Peter Kohlmetz Møller
Scenograf: Kristian Knudsen
Kostume designer: Lise Klitten & Line Bech
Pressebilleder: Søren Meisner
Koncept & Ide: Svend E. Kristensen

Synes godt om

Tidligere forestilling
7/11-2017
Kl. 19.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317