Svend, Knud og Valdemar Vol. 5

Instruktør: Peter Schrøder

Scenograf: Michael Simonsen

Lysdesigner: Anders Budolf Andersen

Forfatter: Peter Fristrup

Prolog: Jacob Morild

Medvirkende: Hans Holtegaard, Kresten Andersen, Susanne Heinrich, Jørgen Bing, Hanne Laursen og Robin Haslund Buch

Kapelmester: Henrik Baloo Andersen

Den allersidste forestilling i de gamle teaterbygninger kan næsten kun være en sidste omgang med Det Piperske Teaterselskab og deres kaotiske opførelse af slaget på Grathe Hede. Den omrejsende teatertrup ville egentlig helst have optrådt i det nye teater, men de må tage til takke med det gamle, hvor de alle mere eller mindre frivilligt bliver en del af en farce, hvor direktørens kone SKAL spille hovedrollen, og hvor de alle egentlig har mest blik for sig selv – måske lige bortset fra suffløren, der bare kan se til, mens det hele falder fra hinanden. En af de allersjoveste farcer tilsat en helt ny prolog og andre elementer af Jacob Morild. Vi siger et muntert farvel til det gamle teater.

Obs! JULEBUFFET kan tilkøbes fra den 21. november til og med 16. december – dog undtaget lørdage. Bestilles sammen med teaterbilletten. Normalpris 175,-.

OBS: FORESTILLINGEN SPILLER PÅ DRONNINGENSGADE 12A

Synes godt om

Tidligere forestilling
27/10-2016
17/12-2016
Kl. Hverdage kl. 19.30, lørdage kl. 15.00

PRESSEMATERIALE

Klik her

Ungt teaterblod

nordjyske

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317