SYREN HAWAII UNDULAT
- GÆSTESPIL AF KOLDINGS EGNSTEATER I/S

2. FEBRUAR 2023
KL. 19.30
BLACK BOX

Judy er kvinde, søster, hustru, mor og datter. Hendes liv kører på skinner, og hun arbejder hårdt for at jonglere familieliv og karriere. Da hendes far får konstateret demens, står hun pludseligt over for et ansvar, som hun aldrig har kendt til. 
En varm monolog der går tæt på sorgen og den (måske syndige) lettelse, man kan føle, når én, man elsker, går bort. I et poetisk, musikalsk og indimellem humoristisk univers fortæller hun om fortvivlelsen, vreden, sorgen og alle de følelser, der følger hende i frygten for at miste sin far.

AFTERTALK KL. 21.00
Kom bag om forestillingen og hør Sophie Villsen fortælle om pludseligt at blive pårørende til en dement far, og hvordan hun brugte kunsten til at skabe en forestilling, som hun håber andre kan spejle sig i. 
Sophie Villsen er datter, kvinde, hustru, working mom og pårørende. Hun er vokset op i teaterbranchen og har arbejdet professionelt på flere pladser rundt om i landet - senest på Kolding Egnsteater som producent/souschef. 


MEDVIRKENDE:
Kimmie Liv Sennova

Idé og koncept: Sophie Villsen

Manuskript: Lin Melkane
Instruktion: Kristoffer L.A. Pedersen

Lyddesign: Bandet AZADEH
Lysdesign: Morten Dorvin
Dramaturgi: Mette Kruse

Dukker: Malene Redder Ruby

Spilledatoer

Torsdag den 2/2 19:30Køb billet

Synes godt om

Løssalg: 235 kr.
Abonnement: 185 kr.
Gruppe (min. 10.): 195 kr.
Under 25 år: 75 kr.
Studerende: 75 kr.

2/2-2023
Kl. 19:30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317