The Einstein of Sex

GÆSTESPIL - LIVINGSTONES KABINET

Medvirkende: Pete Livingstone, Pauli Ryberg, Molly Kareis Livingstone, Ole Håndsbæk Christensen, Brian Grønbæk, Bent Jacobsen og Amia Miang

Instruktør: Nina Kareis

Den legendariske queer-vokalgruppe Schwanzen Sängerknäben står på scenen sammen med Livingstones Kabinet i denne musikforestilling om frihed og kærlighed samt de kræfter, der kæmper imod dette. 

Udover at være et stykke doku-musikteater om homoseksualitetens historie gennem de sidste hundrede år, fejrer forestillingen vores seksuelle orienteringers mangfoldighed i en udfordrende, fabulerende og sorthumoristisk forestilling, der blander genre og stil. 

”The Einstein of Sex” er et poetisk stykke oplysningsteater, der hylder vores forskellighed og retten til at elske dem (og med dem) man lyster.

Synes godt om

Tidligere forestilling
21/10-2016
Kl. 19.30

 

PRESSEMATERIALE

Klik her

POLITIKEN

CphCulture

Magasinet KBH

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317