Thomas Warberg

MANDAG 29. MARTS 2021 KL. 19.00
TIRSDAG 30. MARTS 2021 KL. 19.00
MUSIKSAL
Arrangør: Tajmer Booking

Thomas Warberg italesætter den omsiggribende selvretfærdighed i nyt stand-up show

”Et storslået Menneske”

Thomas Warberg er fra 4. februar 2021 klar med sit nye One-man show “Et storslået Menneske”, der denne gang stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden som vi bliver konfronteret med i hverdagen.
Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!

"I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur”,

som Thomas Warberg udtrykker det.

“For alle har en holdning til alt og mener både at de har ret, og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt”

Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

“Et storslået menneske” er Warbergs fjerde One-man show og følger i kølvandet på “Thomas Warberg Comedy Tour ’14” og “Thomas Warberg Comedy Tour 16”, der begge blev plastret til med 5-stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud, og andre lorteord”, som fik 6 stjerner af bl.a. Jyllands-Posten sidste år.

KLIK HER FOR BILLETTER MANDAG D. 29. MARTS 2021

KLIK HER FOR BILLETTER TIRSDAG D. 30 MARTS 2021

 

KOM TRYGT I TEATRET - LÆS OM VORES TILTAG IFT. COVID-19 HER!

Synes godt om

Tidligere forestilling

305 kr.

29/3-2021
30/3-2021
Kl. 19:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317