En aften med Thomas Warberg og Kasper Gross

De sidste par år har Thomas Warberg gået rundt på sin egen comedy club i København og hygget sig foran et lille intimt publikum. Det har været shows på en times tid, der har handlet om alt mellem himmel og jord, og samtidig om absolut intet. Det har været uorganiseret, spontant og ikke mindst hysterisk sjovt, både for Thomas og for det københavnske publikum.

Men nu har Thomas fået nok. Nok af København. Nok af café lattéer, speltmødre og FCK-bøller.

Nok af tre timers myldretid, aggressive buschauffører og endnu mere aggressive duer. Han vil ud i Danmark! Ud og mærke suset fa Vesterhavet.

Mærken de dejlige kurver i det fynske landskab, og løbe skrækslagen fra de farlige kurver i de sønderjyske kvinder. Fryse sin røv i laser på det vestsjællandske (det er generelt et koldt land). Derfor tager han til februar ud på en lille turné rundt i landet, sammen med en god ven og kollega der hedder Kasper Gross. De laver et show der er ustruktureret, usammenhængende og umanerlig urimelig sjovt!

Og de håber at se jer derude.

Arrangør:      Tajmer Booking & management

Dato: torsdag 1. marts 2018                                         

Tidspunkt: 20:00 til 22:00  /  2 x 45 minutter

Sal: store sal

Synes godt om

Tidligere forestilling

170 Kr.

1/3-2018
Kl. 20:00 til 22:00  /  2x45 minutter

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317