Trylologi

Trylologi

Tryllekunstneren afslører aldrig sine hemmeligheder…Psykologen afslører menneskehjernens hemmeligheder.

Trylologi er en hybrid mellem tryl og foredrag, hvor psykolog Frederikke Tholander og tryllekunstner David Tholander bruger tryl til at gøre publikum klogere på, hvordan menneskers perception og kognition fungerer, samt hvordan dette påvirker menneskelig adfærd.

Trylologi er et foredrag baseret på forskning, optiske illusioner og live trylleri. Tryllekunstnerens hemmeligheder afsløres ikke, men sammen med publikum udforsker vi,nogle af hjernens skjulte assistenter og usynlige snore, som tryllekunstneren benytter til at forbavse, overraske og underholde.

Dette danner rammen om et foredrag for personer, der normalt irriteres over trylleriets uigennemskuelighed, såvel som dem der nyder at opholde sig i illusionen.
 

Arrangør: Vendsyssel Teater &

Sted: Musiksal
 

Synes godt om

Tidligere forestilling

120 kr.

19/4-2018
Kl. 19.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317