UDSTILLINGEN
KÆRESTEBREVE

LØBER FREM TIL 16. JANUAR 2021
STED: VENDSYSSEL TEATER OG HJØRRING BIBLIOTEKERNE


Vi har åbnet udstillingerne ”Kærestebreve” på Hjørring Bibliotekerne i Metropol og Vendsyssel Teater. Projektet udspringer af Vendsyssel Teaters store egenproduktion
 Romeo og Julie – en af litteraturhistoriens allerstørste kærlighedstragedier skrevet af William Shakespeare.

KÆRESTEBREVE SØGES
Kærlighedserklæringer har altid eksisteret, og vi håber, at mange vendelboere ligger inde med noget, som kan bidrage til udstillingerne. Om det er skrevet på papir, på mail, sms eller andet er underordnet – alt kan bruges både til udstilling og eventuelt oplæsning. Bidraget må gerne indleveres som kopi, og man må naturligvis gerne være anonym. Skulle nogen have erfaringer med sjove og anderledes kærlighedserklæringer er disse beretninger også velkomne.

Der er åbent for bidrag i hele forestillingens spilleperiode, som løber frem til 19. december.

Udstillingen vil ikke blot kunne opleves visuelt – der vil både være LIVE-oplæsning og mulighed for at skrive et kærestebrev. På den måde kan publikum interagerer med værket.
Når forestillingen slutter d. 12. januar 2021, vil kærestebrevene forsat kunne opleves ugen ud, indtil de samles og - såfremt hver enkelt deltager tillader det - blive arkiveret hos Historisk Arkiv, Vendsyssel Historiske Museum og muligvis blive brugt i udstillinger til eftertiden.

SÅDAN GØR DU:

  • Digitalt eksemplar: Kan sendes til pia@vendsyssel-teater.dk
  • Fysisk eksemplar: Ønsker du at indlevere et fysisk eksemplar, er du mere end velkommen til enten af aftale nærmere med Pia Mourier (telefon 29824911) eller blot at møde op på teatret og henvende dig i billetskranken med dit bidrag.
  • Kopi: Vi er behjælpelige med at lave en kopi, hvis du helst ønsker det.
  • Skulle du blive fristet til at skrive et kærestebrev nu, så lad dig gerne inspirere af udstillingen og gør brug af papir, pen og skrivepult, som er til rådighed i udstillingen.
  • Anonymitet: Vi garanterer anonymitet, hvis dette ønskes
  • Ligger du ikke inde med kærestebreve, men kan fortælle om en sjov og anderledes kærlighedserklæringer, så tag gerne kontakt.


KLIK HER FOR MERE INFO OM PROJEKTET

 

Synes godt om

Tidligere forestilling
16/11-2020
12/1-2021
Kl.

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317