Vendsyssel Festival - Brit-Tone Müllertz

VENDSYSSEL FESTIVAL - Brit-Tone Müllertz

Koncert med sopransangerinde Brít-Tone Müllertz og Tove Lønskov på klaver.

Den dansk/norske sopran Brit-Tone Müllertz er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. I 2013-2015 var hun ansat ved Landestheater Linz i Østrig, hvor hun bl.a. sang roller som Freia i Rhinguldet, Sieglinde i Valkyrien, Gutrune i Götterdämmerung,  Rosalinde i Flagermusen samt titelrollen i Tosca. Hun debuterede i 2016 i Musikverein Wien med Richard Strauss.


Tove Lønskov er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium. Senere studier er gjort bl.a. hos den legendariske tyske pianist Wilhelm Kempff. Sammen med pianisten Rodolfo Llambias har hun dannet en anerkendt klaver-duo, som har koncerteret overalt i verden, og hun har spillet med internationalt berømte solister som fløjtenisten Jean-Pierre Rampal og den russiske violinist Leonid Kogan m.fl.


Program: Musik af F. Mendelssohn, R. Strauss, Carl Nielsen, Hugo Alfvén, Jean Sibelius, Richard Wagner, Antonin Dvorak og Franz Lehar

Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse
Sal: Musiksal

 

 

Synes godt om

Tidligere forestilling

Pris: 150 kr.

Se mere på:

www.vendsysselfestival.dk

Billetter kan købes fra medio april på:  

www.vendsysselbilletten.dk  

 

 

 

 

10/7-2017
Kl. 19.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317