VILD MED MUSICALS 
- EN MUSICAL’SK EFTERMIDDAG MED LISE NEES OG ROBIN HASLUND BUCH

LØRDAG 29. OKTOBER 2022
KL. 15.00 // Varighed: 75 min. uden pause

MUSIKSAL // Arrangør: Lise Nees og Robin Haslund Buch

Lise og Robin er vilde med musicals - men har aldrig arbejdet sammen - før nu. Udover kærlighed til musicalgenren har de også en hel del historier til fælles, så et musikalsk møde var uundgåeligt. Hør dem fortælle sjove, spændende og rørende historier og, ikke mindst, de fantastiske sange fra de klassiske musicals. 

Lise Nees har bl.a. spillet hovedroller i “The Sound of Music”, “Les Misérables”, “Hans Christian Andersen” og “Tordenskjold” - alle på de københavnske storscener, men det er første gang, hun skal optræde på Vendsyssel Teater.  I juni optræder hun med forestillingen “A Scandinavian sings Sondheim” i New York.
Læs mere på www.lisenees.com  

Robin Haslund Bucher et kendt ansigt på Vendsyssel Teaters i forestillinger som “Turisterne”, “Svend, Knud og Valdemar”, “Jeppe på Bjerget” og har ellers arbejdet på teatre rundt omkring i Danmark. Han har oversat bl.a “Souvenir”, “Ain’t Misbehavin’” og “Margaridas Metode”, instrueret og designet bl.a. “Mød mig på Cassiopeia” og “The Sound of Music” og komponeret musicalen “Dracula - en musical med overbid”.
Læs mere på www.robinhaslund.dk  

 

Spilledatoer

Lørdag den 29/10 15:00Køb billet

Synes godt om

120 kr. 

29/10-2022
Kl. 15:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317