Nyheder

I Fornuftens Land

I_fornuftens_land20_Fotos_Soeren_Hasselgaard_Skaaning.jpg
15-01-2018

”I fornuftens land”

er ramt af uheld

 

Vendsyssel Teater og Teatret Møllens anmelderroste forestilling ”I fornuftens land” er blevet ramt af et brækket knæ.

 

Hans Holtegaard er kommet til skade i weekenden, idet han har brækket sit knæ.

Desværre er uheldet så slemt, at teatrene har været nødt til at aflyse to forestillinger.  Der er dog håb forude for resten af turneen.

Instruktør Ole Sørensen går på scenen og dublerer i de kommende forestillinger, indtil skuespiller Uffe Kristensen er klar til at overtage Hans Holtegaards rolle på resten af turneen.

 

”Uffe Kristensen springer med meget kort varsel  til og tager med på denne 2,5 måneders turne rundt i landet. Vi er meget glade for at have Uffe på holdet og er sikre på, at han nok skal løfte opgaven til UG,” udtaler teatercheferne Nikolaj Mineka og Lars Sennels.

 

Hans Holtegaard er selvfølgelig meget ked af ikke at kunne fortsætte på den turne, han har glædet sig så meget til, men han har det efter omstændighederne godt.

 

Vi ønsker Hans god bedring og byder velkommen til Uffe Kristensen på holdet. Vi håber, at I alle vil tage godt imod ham på den resterende del af turneen, der fortsætter til midt i marts.

 

Yderligere oplysninger hos Nikolaj Mineka, Teatret Møllen, tlf.: 29937007 eller Lars Sennels, tlf.: 22427300.

 

 

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2017 indledes Vendsyssel Teaters næste fireårige egnsteateraftale. 

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317