Nyheder

Ny Hjemmeside

11-05-2016

Velkommen til Vendsyssel Teaters nye hjemmeside

 

Vi har på det seneste arbejdet på at forbedre vores hjemmeside med et par nye funktioner, samt et mere brugervenligt design.

Hjemmesiden er lavet som en responsiv hjemmeside. Det vil sige at hjemmesiden tilpasser sig til den enhed siden vises på, så brugeroplevelsen bliver den samme uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone. 

Vi har tilføjet en kalender funktion der giver et bedre overblik over de forestillinger man ønsker at se. Kalenderen kan sorteres på den måde man ønsker og billetkøb kan nemt og hurtigt foretages ved at klik på køb billet knappen. Med søgefunktionen kan du søge efter det indhold du ønsker at finde på  hjemmesiden og hurtigt tilgå den side du ønsker.

12A har ligeledes fået deres helt eget univers. 12A siden kan tilgås ved at klikke på 12A knappen i siden eller i bunden.

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2017 indledes Vendsyssel Teaters næste fireårige egnsteateraftale. 

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317