BILLETINFO

Her på siden finder du information omkring billetkøb, gavekort, klippekort, abonnementsordning samt ombytning og refundering. Har du spørgsmål, så kontakt os på teater@vendsyssel-teater.dk // 9892 4711.

SÅDAN KØBER DU DIN BILLET

Du kan købe din teaterbillet på flere måder: 

HJEMMESIDE: Find den forestilling du gerne vil se og klik på “køb billet”. Har du en brugerprofil kan du med fordel logge ind ved billetbestilling. Du får tilsendt billetten på din mail. Om du vil printe billetten eller blot vise os billetten på din telefon er helt op til dig.

MAIL: Send en mail til teater@vendsyssel-teater.dk, så vender vi tilbage til dig.

TELEFON: Ring til os og bestil din billet. Vi er disponible på telefon 9892 4711 hverdage mellem kl. 10.00 – 15.00 (dog lukket kl. 12.30-13.15).

KOM IND: Du er også meget velkommen til at komme forbi billetsalget på Vendsyssel Teater i Hjørring, hvor vi står klar til at hjælpe på hverdage mellem kl. 10.00 – 15.00 (torsdag først åbent fra kl. 11.00).

BILLETPRISER

Herunder kan du få et overblik over de forskellige billettyper til egenproduktioner og gæstespil.
Billetpriser til events fastsættes af arrangørerne selv.

Løssalg
235 kr. – 285 kr. afhængig af den enkelte forestilling.
Abonnement

185 kr. – 235 kr. Du får rabatpris, når du bestiller billetter til 3 eller flere af forestillingerne.

Gruppepris

195 kr. – 245 kr. Grupperabatten opnås hvis du køber mindst 10 billetter til en forestilling.

Ung under 25 år

75 kr.

Studerende

75 kr. ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Klippekort
500 kr. for 10 klip og spar over 50 % på alle sæsonens børne- og ungdomsforestillinger. Læs mere om betingelser herom længere nede på siden.

Husk, at der gælder særpriser for institutioner og skoler – dem kan du få ved at kontakte børneteaterkoordinator Marie Laub von Lillienskjold på marie@vendsyssel-teater.dk // 2757 9551
Læs mere om teater for institutioner og skoler her.

OMBYTNING OG REFUNDERING

Hvis uheldet er ude, og du alligevel ikke kan gøre brug af din teaterbillet, forsøger vi naturligvis at hjælpe dig så godt, vi kan.

REFUNDERING
Købte teaterbilletter refunderes kun ved aflysning af en forestilling.

OMBYTNING
Du kan godt ombytte din teaterbillet til en anden dato i spilleperioden for samme forestilling. Det koster 10 kr. at ombytte din billet.

Vi gør opmærksom på, at vi kun kan refundere og ombytte billetter til events, hvis dette er aftalt med og tilladt af arrangøren.

ABONNEMENT

Som abonnent får du 50 kr. i rabat pr. billet til alle vores forstillinger i abonnementsordningen. Du vil modtage sæsonkataloget, før det officielt er på gaden og får dermed mulighed for billetbestilling før alle andre.

Et abonnement oprettes, når du køber 3 billetter til minimum 3 forskellige forestillinger samtidigt.
Alle efterfølgende forestillinger, der er omfattet af abonnementsordningen, udløser herefter denne rabat med abonnementsordningen.
Et abonnement er personligt og gælder i én sæson.

10-TURS KLIPPEKORT

Køb et klippekort med 10 klip og spar over 50 % på alle sæsonens børne- og ungdomsforestillinger. Klipperkortet er sæsonbestemt men ikke personbestemt.

Hvordan fungerer det?
Ét klip gælder for en billet og kan bruges af alle – børn som voksne. Du kan anvende lige så mange klip, du ønsker til de enkelte forestillinger. Du skal dog huske, at dit klippekort ikke er selve billetten, men at du skal købe billetten med dit klippekort. 

Sådan gør du:
Du kan købe dit klippekort via linket nederst på siden.

Når du har købt dit klippekort og skal købe billet til en forestilling, klikker du på “Køb billet” til den pågældende forestilling.

Herefter kan du logge ind med din mail, og skrive antal billetter i felterne “Klippekort voksen” og/eller “Klippekort barn”, og gennemføre købet. Så trækkes de pågældende klip fra dit klippekort, og du har nu købt billet(terne). Så nemt er det.

Vi vil naturligvis gerne hjælpe dig med at købe dit klippekort. Kontakt os på teater@vendsyssel-teater.dk eller på 9892 4711.

Du er også meget velkommen til at komme forbi billetkontoret på Vendsyssel Teater i Hjørring mellem 10.00 – 15.00.

Bemærk at klippekortet kun er gyldigt i nærværende sæson.

GAVEKORT

NYE OPLEVELSER I VENTE?

Hvad er bedre end oplevelsesgaver? Noget, man kan gå og glæde sig til?

Køb et gavekort til Vendsyssel Teater og giv modtageren en skøn oplevelse. Du kan give gavekortet til en specifik forestilling, hvor modtageren selv bestemmer og booker den foretrukne dag – eller du kan sætte et beløb til brug på Vendsyssel Teater, og så bestemmer modtageren selv, hvilken forestilling vedkommende vil se.

Klik her og køb gavekortet online eller kig forbi billetsalget i foyeren, hvor vi også gerne pakker gavekortet ind.

Gavekortet kan kun indløses til Vendsyssel Teaters egne arrangementer og kan derfor ikke benyttes til Hjørring Revyen eller i Teatercaféen Hos Uffe. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter.

Har du spørgsmål, så kontakt billetsalget på teater@vendsyssel-teater.dk eller 9892 4711.

GOD FORNØJELSE!

KONTAKT

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

CVR-nummer: 74841317

Åbningstider

Huset er åbent for offentligheden

 • Mandag-lørdag

  kl. 09.00 - 20.00

 • Søndag
  Lukket

Administrationen

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

Billetkontoret

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

(Dog lukket mellem 12.30 og 13.15)
Åbner en time før forestillingsstart.

Tilmeld nyhedsbrev

Webbureau ITTP