BILLETINFO

Her på siden finder du information omkring billetkøb, gavekort, klippekort, abonnementsordning samt ombytning og refundering. Har du spørgsmål, så kontakt os på teater@vendsyssel-teater.dk // 9892 4711.

SÅDAN KØBER DU DIN BILLET

Du kan købe din teaterbillet på flere måder: 

HJEMMESIDE: Find den forestilling du gerne vil se og klik på “køb billet”. Har du en brugerprofil kan du med fordel logge ind ved billetbestilling. Du får tilsendt billetten på din mail. Om du vil printe billetten eller blot vise os billetten på din telefon er helt op til dig.

MAIL: Send en mail til teater@vendsyssel-teater.dk, så vender vi tilbage til dig.

TELEFON: Ring til os og bestil din billet. Vi er disponible på telefon 9892 4711 hverdage mellem kl. 10.00 – 15.00 (dog lukket kl. 12.30-13.15).

KOM IND: Du er også meget velkommen til at komme forbi billetsalget på Vendsyssel Teater i Hjørring, hvor vi står klar til at hjælpe på hverdage mellem kl. 10.00 – 15.00 (torsdag først åbent fra kl. 11.00).

BILLETPRISER

Herunder kan du få et overblik over de forskellige billettyper til egenproduktioner og gæstespil.
Billetpriser til events fastsættes af arrangørerne selv.

Løssalg
235 kr. – 375 kr. afhængig af den enkelte forestilling.
Abonnement

185 kr. – 325 kr. Du får rabat, når du bestiller billetter til 3 eller flere af forestillingerne.

Gruppepris

195 kr. – 245 kr. Grupperabatten opnås hvis du køber mindst 10 billetter til en forestilling.

Ung under 25 år

75 kr.

Studerende

75 kr. ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Klippekort
500 kr. for 10 klip og spar over 50 % på alle sæsonens børne- og ungdomsforestillinger. Læs mere om betingelser herom længere nede på siden.

Husk, at der gælder særpriser for institutioner og skoler til teaterforestillinger – dem kan du få ved at kontakte børneteaterkoordinator Marie Laub von Lillienskjold på marie@vendsyssel-teater.dk // 2757 9551. Events er ikke en del af rabatordningen.
Læs mere om teater for institutioner og skoler her.

OMBYTNING OG REFUNDERING

Hvis uheldet er ude, og du alligevel ikke kan gøre brug af din teaterbillet, forsøger vi naturligvis at hjælpe dig så godt, vi kan.

Vi gør opmærksom på, at vi kun kan refundere og ombytte billetter til events, hvis dette er aftalt med og tilladt af arrangøren.

Endvidere refunderer eller ombytter vi ikke billetter, hvis I er kommet for sent til forestillingen og ikke har fået adgang til salen.

REFUNDERING
Købte teaterbilletter refunderes kun ved aflysning af en forestilling.

OMBYTNING
Du kan godt ombytte din teaterbillet til en anden dato i spilleperioden for samme forestilling. Det koster 10 kr. at ombytte din billet.

ABONNEMENT

Som abonnent får du 50 kr. i rabat pr. billet til alle vores forstillinger i abonnementsordningen. Du vil modtage sæsonkataloget, før det officielt er på gaden og får dermed mulighed for billetbestilling før alle andre.

Et abonnement oprettes, når du køber 3 billetter til minimum 3 forskellige forestillinger samtidigt.
Alle efterfølgende forestillinger, der er omfattet af abonnementsordningen, udløser herefter denne rabat med abonnementsordningen.
Et abonnement er personligt og gælder i én sæson.

10-TURS KLIPPEKORT

Køb et klippekort med 10 klip og spar over 50 % på alle sæsonens børne- og ungdomsforestillinger. Klipperkortet er sæsonbestemt men ikke personbestemt.

Hvordan fungerer det?
Ét klip gælder for en billet og kan bruges af alle – børn som voksne. Du kan anvende lige så mange klip, du ønsker til de enkelte forestillinger. Du skal dog huske, at dit klippekort ikke er selve billetten, men at du skal købe billetten med dit klippekort. 

Sådan gør du:
Du kan købe dit klippekort via linket nederst på siden.

Når du har købt dit klippekort og skal købe billet til en forestilling, klikker du på “Køb billet” til den pågældende forestilling.

Herefter kan du logge ind med din mail, og skrive antal billetter i felterne “Klippekort voksen” og/eller “Klippekort barn”, og gennemføre købet. Så trækkes de pågældende klip fra dit klippekort, og du har nu købt billet(terne). Så nemt er det.

Vi vil naturligvis gerne hjælpe dig med at købe dit klippekort. Kontakt os på teater@vendsyssel-teater.dk eller på 9892 4711.

Du er også meget velkommen til at komme forbi billetkontoret på Vendsyssel Teater i Hjørring mellem 10.00 – 15.00.

Bemærk at klippekortet kun er gyldigt i nærværende sæson.

GAVEKORT

NYE OPLEVELSER I VENTE?

Hvad er bedre end oplevelsesgaver? Noget, man kan gå og glæde sig til?

Køb et gavekort til Vendsyssel Teater og giv modtageren en skøn oplevelse. 

Klik her og køb gavekortet online eller kig forbi billetsalget i foyeren, hvor vi også gerne pakker gavekortet ind.

Gavekortet kan kun indløses til Vendsyssel Teaters egne arrangementer og kan derfor ikke benyttes til Hjørring Revyen eller i Teatercaféen Hos Uffe. 

Har du spørgsmål, så kontakt billetsalget på teater@vendsyssel-teater.dk eller 9892 4711.

GOD FORNØJELSE!

HANDELSBETINGELSER

Billetter købt via hjemmesiden udbydes af Vendsyssel Teater, men sælges gennem Billetten A/S. For mere information se www.billetten.dk/about.

Opdateret 8. februar 2024 og gælder for alle køb efter denne dato.

Priser
Alle priser er inklusive moms. Billetprisen indeholder et billetgebyr på DDK 10,00 pr. billet. Billetpriser i Vendsyssel Teaters markedsføring er altid inklusive billetgebyret. Det vil fremgå af billetten, hvis den påførte billetpris er eksklusive billetgebyr. Evt. leveringsomkostninger og ordregebyr fremgår særskilt og som en del af det samlede beløb inden betalingen gennemføres.

Aflysninger
Ved aflysning af en forestilling bliver du kontaktet af Vendsyssel Teater. Om muligt ombyttes billetterne til en anden forestilling. Ellers refunderes billettens pris. For at kunne overføre pengene til dig skal Vendsyssel Teater have oplyst registrerings- og kontonummer. Billetgebyr refunderes ikke.

Bytteservice
Vendsyssel Teater bytter billetter frem til kl. 15.00 sidste hverdag før den pågældende forestilling. Der byttes ikke på dagen. Der pålægges et byttegebyr på DKK 10,00 pr. billet. For at bytte billetter bedes du kontakte Vendsyssel Teaters ved personligt fremmøde eller på tlf. 98924711. Afregning af byttegebyr sker i forbindelse med ombytningen.

Fortrydelsesret
I HENHOLD TIL FORBRUGERAFTALELOVEN § 18 STK. 2 NR. 12, ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Reklamation
Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet skal rettes direkte til Vendsyssel Teater.

Sprog
Alle kontrakter indgås på dansk.

Forbehold
Der tages forbehold for fejl i de viste priser, trykfejl, for udsolgte arrangementer, programændringer, prisstigninger og force majeure.

Vendsyssel Teaters brug af personoplysninger
Vendsyssel Teater bruger de registrerede personoplysninger til at kunne kontakte dig med information om dine forestillinger i form af servicemails, ved spilletidsændringer eller aflysninger.

Dine personlige data bliver opbevaret hos Billetten A/S – læs behandling af personlige data længere nede.

Handelsbetingelser vedrørende køb på hjemmesiden
Billetter købt via hjemmesiden udbydes af Vendsyssel Teater, men sælges gennem Billetten A/S. For mere information se www.billetten.dk/about. Forbehold Billetten A/S formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Billetten A/S hæfter derfor ikke for tilbagebetaling i forbindelse med aflysning. Billetten A/S kan ikke påtage sig noget forretningsmæssigt ansvar herfor.

Billetten A/S tager forbehold for fejl i de viste priser og for udsolgte arrangementer.

Betalingskortgebyr
Der pålægges kun betalingskortgebyr på firmakort og betalingskort udstedt i lande udenfor EU. Du vil kunne se det nøjagtige beløb, inden du godkender købet.

I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Billetten A/S krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til NETS/Bambora, og Billetten A/S gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem Billetten A/S og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto. Dine personlige oplysninger For at du kan indgå en aftale med Billetten A/S og hermed Vendsyssel Teater via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Billetten A/S og opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi sender og opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.billetten.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Billetten A/S sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og e-mail til arrangøren/spillestedet i tilfælde af aflysninger o.l.

Som registreret hos Billetten A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail på info@billetten.dk

Dataansvarlig
Billetten A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Tlf.: +45 70 2020 96

PERSONDATAPOLITIK

Dine personlige oplysninger 

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:            

 • Navn      
 • Adresse      
 • Telefonnummer      
 • E-mailadresse      

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Billetten A/S og opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger afgivet til www.billetten.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Billetten A/S sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og e-mail til arrangøren/spillestedet i tilfælde af aflysninger o.lign.

Som registreret hos Billetten A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail: persondata@billetten.dk.

Dataansvarlig:
Billetten A/S
Åbogade 15
8200 Århus N
Tlf.: +45 70 2020 96

COOKIEPOLITIK

Her kan du læse om brug af cookies på vores domæne, og om hvordan du kan slette cookies.

Cookies på vores domæne

Vi bruger cookies til at understøtte funktionalitet på vores undersider. En cookie er en tekstfil, der gemmes på din computer, og som gør det muligt for en hjemmeside at genkende brugere. Cookies er passive og kan ikke forårsage skade på din computer, men de kan gøre det muligt at indsamle information om, hvordan du bevæger dig på internettet. Herved kan man f.eks indsamle statistik, som vi gør det.

Længere nede på denne side kan du finde mere detaljeret information om, hvilke cookies der kan blive sat på vores domæne.

Samtykke til brug af cookies

Ved at navigere rundt på vores hjemmeside accepterer du automatisk, at vi lagrer cookies på din maskine med det formål at indsamle statistik.

Detaljer om cookies

Her følger en oversigt over cookies, der kan blive sat på din computer i forbindelse med besøg på vores hjemmeside. Det er ikke sikkert, at alle cookies bliver sat ved ét besøg.

Sletning af cookies

Cookies kan slettes på én gang eller enkeltvis. Fremgangsmåden afhænger af, hvilken browser du bruger. Nedenfor kan du finde vejledninger til forskellige browsere.

KONTAKT

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

CVR-nummer: 74841317

Åbningstider

Huset er åbent for offentligheden

 • Mandag-lørdag

  kl. 09.00 - 20.00

 • Søndag
  Lukket

Administrationen

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

Billetkontoret

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

(Dog lukket mellem 12.30 og 13.15)
Åbner en time før forestillingsstart.

Tilmeld nyhedsbrev

Webbureau ITTP