BRUG HUSET

Vendsyssel Teater er skabt til liv – også dit liv. Foyeren, de mange hyggekroge, arbejdsstationer og nicher er til fri afbenyttelse for alle besøgende. Om du venter på tog/bus, arbejder, laver lektier, nyder din madpakke eller noget helt fjerde, så kan du sagtens finde plads i vores 4300 m2 teaterhus i centrum af Hjørring.

Kom og læs en bog i en af vores sofaer, gå på opdagelse i foyeren, mød med dine venner og forretningsforbindelser, vær kreativ med studiegruppen eller tag mødre-/fædregruppen med, hvor de små kan ligge eller kravle på gulvet, mens I drikker kaffe og vender verdenssituationen. Legoklodser og legetøj er til rådighed for de små, mens der også står bøger, magasiner osv. fremme til de læsende.

WIFI er der masser af i hele foyerområdet, og du kan naturligvis anvende det ganske gratis med koden Teater2017.

Du må gerne medbringe egne mad- og drikkevarer, og ellers kan du naturligvis bestille noget i Teatercaféen Hos Uffe.

Huset er åbent mandag-lørdag 9.00-20.00.

Der er mange muligheder for at gøre brug af huset. Klik på kategorierne herunder og læs mere.

Bygningen Vendsyssel Teater rummer mulighed for mange forskellige oplevelser, så har du en idé til et arrangement eller en måde at bruge huset på, er du mere end velkommen til at kontakte os på teater@vendsyssel-teater.dk // 98 92 47 11

LEJ EN SAL

Mangler du et sted at holde møde, konference, kundeaften eller et event? Så lad Vendsyssel Teater danne rammerne om dit næste arrangement. Vores sale giver gode muligheder for at finde den rette lokation – og vi stiller alt til rådighed; lige fra medarbejdere med specialviden til moderne lyd-, lys- og AV-udstyr.

Læs mere om vores fire sale ved at klikke her

Store sal lejes som udgangspunkt ikke ud, da den stort set altid er optaget i forbindelse med forestillinger. Men har du et særligt arrangement, du mener passer perfekt til Store sal, så kontakt os.

Black box og Musiksalen kan lejes for 4.000 kr. for et heldagsarrangement eller 3.000 kr. for en halv dag (formiddag, eftermiddag eller aften) af frivillige aktører eller foreninger. Kommercielle virksomheder kan leje salene en hel dag for 8.000 kr. og en halv dag for 5.500 kr. Der er altid en vært fra teatret tilknyttet det enkelte arrangement. Værten tager imod jer og er til rådighed under hele arrangementet. Har I brug for, at vi yder teknisk bistand under arrangementet (altså hjælper med selve afviklingen) kan det tilkøbes for 450 kr./t. Ekstra udstyr kan lejes for 500 kr. Har I brug for, at vi klargør salen for jer og stiller op til arrangementet, kan vi gøre det for 350 kr./t.

Ønsker du at leje et lokale, kontakt Teaterassistent Sissel Valvik Jensen på sissel@vendsyssel-teater.dk // 44 14 54 10.

RUNDVISNING

Har du nogensinde været rundt i den smukke teaterbygning? Set hvor kulisserne bliver til? Været omme bag scenen? Ellers har du muligheden på en af vores rundvisninger.

Vi holder indimellem offentlige rundvisninger, hvor du sammen med de øvrige fremmødte vises rundt i huset. Hold øje med vores facebookside for at se, hvornår næste rundvisning finder sted.

Indtil du hopper med på en rundvisning på teatret, kan du nyde billederne af bygningen her

Vi tilbyder også private rundvisninger for helt op til 100 personer. Her vil man blive delt i fire hold af 25 personer inden for samme rundvisning. Prisen for 25 personer er 800 kr + moms. En rundvisning tager 75 minutter. I de perioder, hvor vi har forestillinger i salene, kan en rundvisning senest påbegyndes kl. 17.00. Vi tilpasser gerne rundvisningen til jeres arrangement, deltagerantal og tidsramme.

Kontakt teaterassistent Sissel Valvik Jensen  på sissel@vendsyssel-teater.dk // 4414 5410.

ÅBEN FOYER

I sæson 22/23 har vi som noget nyt ÅBEN FOYER torsdage kl. 16.00-19.00. Åben scene er for dig, der går med en performer i maven, og som nu er parat til at prøve dit talent af og øve dig i at stå på en scene. Kom og optræd med lige det, du vil – musik, dans, sang, stand-up, poetry-slam eller det talent lige netop du har. Kom og vis os, hvad du brænder for.

Det er gratis at optræde – kontakt Vendsyssel Teater for mere information og tilmelding på teater@vendsyssel-tester.dk

Følg med på Facebook.

TEATERCAFÈEN HOS UFFE

Teatercaféen Hos Uffe holder åbent mandag til lørdag 10.00-21.00. Køkkenet har åbent fra kl. 11.00-20.00. I caféen finder du et bredt udvalg af retter, som tager udgangspunkt i lækre lokale råvarer. Se menukort og særlige teatermenuer på caféens hjemmeside hosuffe.dk.

Ønsker du at spise inden en forestilling eller et andet arrangement i huset, er det en god idé at komme i god tid – og i øvrigt bestille bord på forhånd. Kontakt caféen på 2331 6268.

Gavekort til Vendsyssel Teater kan ikke indløses i Teatercafeén Hos Uffe og omvendt.

HJØRRING REVYEN

Hver sommer rykker Hjørring Revyen ind på Vendsyssel Teater og spiller hele sommeren i Store sal.
Er du interesseret i billetter, eller har du spørgsmål, så kontakt revydirektør Henrik “Baloo” Andersen på tlf. 4096 eller skriv info@hjoerringrevyen.dk. Du finder Hjørring Revyens hjemmeside her.

Gavekort til Vendsyssel Teater kan ikke indløses til Hjørring Revyen og omvendt.

FÆLLES MORGENSANG

Hver torsdag formiddag 10.00-11.00 er der gratis fælles morgensang i Foyeren med korleder Andreas Rosenkilde Svaneborg. Der er ingen tilmelding – du dukker bare op. Der serveres kaffe og kage i Teatercaféen Hos Uffe.

KONTAKT

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

CVR-nummer: 74841317

Åbningstider

Huset er åbent for offentligheden

 • Mandag-lørdag

  kl. 09.00 - 20.00

 • Søndag
  Lukket

Administrationen

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

Billetkontoret

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

(Dog lukket mellem 12.30 og 13.15)
Åbner en time før forestillingsstart.

Tilmeld nyhedsbrev

Webbureau ITTP