BEHOV FOR ASSISTANCE?

Vendsyssel Teater er et moderne og kørestolsvenligt hus med elevatorer, brede døre og ramper, Har du behov for hjælp i forbindelse med dit besøg, kan du kontakte Billetsalget. Vi hjælper gerne med at booke kørestolsplads og informationer om ledsagerordning, handicapservice, mulighed for teleslynge eller hvad end du har brug for.

Vi er bevidste om, at ikke alle handicap er synlige, så kontakt os endelig på teater@vendsyssel-teater.dk eller 9892 4711, hvis der er noget, vi kan hjælpe med, inden dit besøg i huset. 

HØREHÆMMEDE

Foyér og sale er udstyret med moderne lydsystem til hørehæmmede. Vi tilbyder halsteleslynge, som man får udleveret ved henvendelse i billetten før hver forestilling.

SYNSNEDSÆTTELSE

Vi står naturligvis til rådighed for at finde den bedste plads i forhold til synsnedsættelse og lignende.
Kontakt Billetsalg, så vi sammen kan finde den bedste løsning, så du får den optimale teateroplevelse.

STROBOSKOPLYS OG RØG

I nogle forestillinger anvendes effekter som eksempelvis stroboskoplys og/eller røg. Om dette er gældende for netop den forestilling, du skal se, vil fremgå af den påmindelse vi sender ud før spilledagen. Ønsker du at vide det før billetbestilling, kan du forhøre dig i billetsalget.

LEDSAGERORDNING

Har du behov for ledsager og er du en del af ledsagerordningen, så kontakt Billetsalget på tlf. 98 92 47 11 eller på teater@vendsyssel-teater.dk, så hjælper vi gerne med at booke billetter.

KONTAKT

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

CVR-nummer: 74841317

Åbningstider

Huset er åbent for offentligheden

 • Mandag-lørdag

  kl. 09.00 - 20.00

 • Søndag
  Lukket

Administrationen

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

Billetkontoret

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

(Dog lukket mellem 12.30 og 13.15)
Åbner en time før forestillingsstart.

Tilmeld nyhedsbrev

Webbureau ITTP