Praktisk info

Du finder Vendsyssel Teater centralt i Hjørring – lige ved banegården og shoppingcentret Metropol. Helt præcist på Banegårdspladsen 4, 9800 Hjørring. Huset er åbent for alle mandag til lørdag 9.00-20.00. Billetsalg holder åbent alle hverdage 10.00-12.30 og 13.15-15.00 samt en time før hver forestilling.

Har du brug for at komme i kontakt med os, kan du sende en mail til teater@vendsyssel-teater.dk eller ringe på tlf. 9892 4711.

BILLETINFO – klik her
BRUG FOR ASSISTANCEklik her
Søger du en bestemt MEDARBEJDER, så klik her.

PARKERING OG OFFENTLIG TRANSPORT

PARKERING
Orienter dig om parkeringsmuligheder på billedet herover.

OFFENTLIG TRANSPORT
Kommer du med offentlig transport, skal du bare over vejen, så er du ved hovedindgangen til teatret. Kører du med bus og tog fra Nordjyllands Trafikselskab, så er din tur gratis – se mere herunder.

GRATIS TRANSPORT MED NORDJYLLANDS TRAFIKSELSKAB

Med en billet til en forestilling på Vendsyssel Teater, kører du gratis med bus og tog.
På strækningen mellem Skørping og Skagen kører du gratis frem og tilbage til teatret med Nordjyllands Trafikselskab. Du bruger bare din teaterbillet som tog/busbillet på dagen.

NÅR DU ANKOMMER

Hovedindgangen findes på teatrets vestvendte side, og dørene til teatret er åbne fra 9.00-20.00. Når du ankommer, træder du ind i en stor foyer, som du er velkommen til at udforske – billetskranken er mod venstre, og alt efter hvornår du ankommer, vil du blive mødt af teaterpersonale eller frivillige.
Du har mulighed for at hænge dit overtøj i garderoben i kælderen -her er der også opbevaringsskabe og toiletter.

I Teatercafeén Hos Uffe kan du købe drikkevarer, som du gerne må medbringe i salen. Ofte er der pause under forestillingen, hvor du kan nyde forudbestilte pausedrinks. Ønsker du at spise i Teatercaféen før eller efter forestillingen er det naturligvis en mulighed – det er en god idé at bestille bord. Alle spørgsmål angående Teatercafeéen rettes til dem.
Se mere her.

Der kaldes til forestilling typisk 10-20 minutter, før forestillingen begynder. Billetter bliver tjekket ved dørene – både printede og digitale versioner er gyldige. Dørene lukkes ved forestillingens start, så vi anbefaler, at du trækker ind i salen i god tid, så du kan komme på plads, før forestillingen starter. Vi har personale i dørene og inde salen, som hjælper dig med at finde din plads.

Vendsyssel Teater har hele fire sale: Store sal, Black box, Prøvesal og Musiksal – dem kan du læse mere om ved at klikke her. Hvilken sal du skal i, og hvor i salen du skal sidde, fremgår af din billet.

Din mobiltelefon skal være slukket under forestillingen. Det er ikke tilladt at tage billeder eller optage video og lyd.

TEATER TIL TIDEN
Der er ikke adgang til forestillingen efter dørene er lukket, og derfor opfordrer vi til, at man ankommer til teatret i god tid.

KONTAKT

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

CVR-nummer: 74841317

Åbningstider

Huset er åbent for offentligheden

 • Mandag-lørdag

  kl. 09.00 - 20.00

 • Søndag
  Lukket

Administrationen

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

Billetkontoret

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

(Dog lukket mellem 12.30 og 13.15)
Åbner en time før forestillingsstart.

Tilmeld nyhedsbrev

Webbureau ITTP