Presse

Ain't Misbehavin'

 

Kunstnerne bag Ain’t Misbehavin’

 

Lise-Lotte Nielsen

Operasanger. Sopran. Uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Opera-Akademiet i 1986. Solist ved Det Kongelige Teater 1986-2012, bl.a. i Tryllefløjten, Barberen i Sevilla og Tjenerindens Fortælling. Andy Pape skabte operaen Den æltede Grimling til hende i 2005 – og hun medvirkede i hans Reumert-vindende Andre bygninger på Den Fynske Opera i 2015. Flittig solist ved viseaftener. Afholdt kunstner på Vendsyssel Teater, hvor hun spillede Florence Foster Jenkins i Souvenir – i 2009 og videre på turné og på Det Kongelige Teater. Hun spillede også med i Laser og Pjalter.

 

Peter Oliver Hansen

Skuespiller. Uddannet fra Skuespillerskolen i Odense i 1995. Medvirket i fx Den Skaldede Sangerinde på Teatret ved Sorte Hest, Jeppe på Bjerget og Tartuffe på Grønnegårds Teatret, Indenfor murene på Folketeatret, De tre Musketerer og Dæmoner på Østre Gasværk Teater, Den Gerrige på Det Kongelige Teater og Mamma Mia i Tivolis Koncertsal. Filmroller fx i filmene Karla & Jonas og Familien Gregersen og i tv-serier som 2900 Happiness og Ørnen. Skuespiller ved Hjørring revyen i 2003. Debuterer på Vendsyssel Teater i Ain’t Misbehavin’.

 

Lone Rødbroe

Skuespiller. Uddannet i dramaturgi fra Aarhus Universitet i 1993. Skuespiller ved Randers Egnsteater bl.a. i Cowgirls, På toppen og Bryllupsfesten - og cabaretskuespiller fx i En lille nisse rejste på Café Liva. Revyskuespiller, bl.a. ved Randers Sommerrevy 2008-2016, Sønderborg Sommerrevy 2003-09, 2015 og 2017 - og Hjørring revyen i 2011, 2012 og 2014. På Vendsyssel Teater har hun været med i Festen – og senest i Hausgaard-teaterkoncerten  I fornuftens land, som også spiller i foråret 2018.

 

Max-Emil Nissen

Musicalperformer. Uddannet ved Det Danske Musical Akademi i Fredericia i 2005. Har bl.a. medvirket i SHU-BI-DUA – the musical, Den Lille Havfrue, Young Frankenstein og Disney’s Aladdin på Fredericia Teater, Hodja fra Pjort på Folketeatret, Grease med The One and Only Company og Sommer i Tyrol på Nørrebro Teater. Har haft flere dubbingopgaver for Disney Channel og Netflix. Debuterer på Vendsyssel Teater i Ain’t Misbehavin’.

 

Kirstine Hedrup

Skuespiller. Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1998. Roller fx i Who is afraid of Virginia Woolf?, Miss Saigon og Dansetimen på Aarhus Teater, Babylove og Hvordan mand? på Randers Egnsteater og I familien og Løbetid på Teatret Svalegangen. Filmrolle i fx Alle for een og i tv-serien Ditte og Louise. Revyskuespiller i både Hjørring revyen og Randers Revyen 2014. Skuespiller på Vendsyssel Teater i Fly Me to the Moon, Laser og Pjalter og Skaf mig en tenor – og senest Niels Klims underjordiske rejse.

 

Henrik ’Baloo’ Andersen

Kapelmester, pianist, musikarrangør og komponist. Autodidakt. Revydirektør og kapelmester i Hjørring revyen siden 2011. Pianist i mange sammenhænge. Har medvirket som pianist og kapelmester i mange af Vendsyssel Teaters forestillinger – også sammen med sin trio – og han har været komponist af forudindspillet musik til teaterforestillingerne, fx til forestillingen Niels Klims underjordiske rejse og til Prinsesserne. Optrådte senest selv på scenen som den fordrukne pianist i Svend, Knud og Valdemar på det gamle Vendsyssel Teater.

 

___

 

Donald Andersen

Instruktør og skuespiller. Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1982. Skuespiller bl.a. i A Chorus Line på Det Ny Teater og Aarhus Teater, Miss Saigon på Østre Gasværk Teater og Klokkeren fra Notre Dame på Folketeatret. Spillede selv med i Ain’t Mishavin’ på Folketeatret i 1994 – i Ian Adams iscenesættelse og Zitta de Fries’ koreografi. Med i julekalenderen Nissernes Ø. Velkendt stemme på tegnefilm, bl.a. i Løvernes Konge og Herkules. Revyskuespiller bl.a. ved Hjørring Revyen i 1990’erne og 2011-13 samt instruktør af Hjørring revyen i 2014 og 2015. Kendt på Vendsyssel Teater bl.a. for Laser og pjalter og Et Juleeventyr.

 

Zitta de Fries

Koreograf. Morten Grunwalds faste koreograf på Østre Gasværk Teater bl.a. til Atlantis, Les Miserables og Miss Saigon. Har skabt koreografi til bl.a. Den gamle dame besøger byen på Det Kongelige Teater, Sommer i Tyrol, Honk og Mød mig på Cassiopeia på Nørrebro Teater, Boblerne i bækken, Guys and Dolls og Show Boat på Aarhus Teater – og Company, Blodbrødre og Hofskandalen på Aalborg Teater. Revykoreograf på både Cirkusrevyen, Tivolirevyen og Revyperler. International performancecoach og foredragsholder. Koreograf på Ain’t Mishavin’ på Folketeatret i 1994. Koreografien til Ain’t Misbehavin’ er hendes første for Vendsyssel Teater.

 

Kirsten Brink

Scenograf. Uddannet fra Kolding Kunsthåndværkerskole i 1992. Scenograf på bl.a. Sommer i Tyrol, Mød mig på Cassiopeia og Rocky Horror Show på Nørrebro Teater, Kærestebreve på Folketeatret,  Valhal for Eventyrteatret i Tivoli, Glade Dage og Peter Pan på Aalborg Teater. Filmscenograf på bl.a. Nissernes Ø. Kostumedesigner for Zirkus Nemo. Mangeårig scenograf på Crazy Christmas Cabaret og tilbagevendende scenograf for Hjørring revyen. På Vendsyssel Teater har hun også skabt scenografien til Larm i Kulissen.

 

Thomas Holmstrøm

Lyddesigner, lydtekniker og musiker. Autodidakt. Har bl.a. skabt lyd til Teater Nordkraft og Aalborg Teater. Medlem af bandet Soulkompagniet. Har stået for lyddesignet til Hjørring revyen. Skabte også lyddesignet til Niels Klims underjordiske rejse på Vendsyssel Teater.

 

Anders Budolf Andersen

Lysdesigner og grafisk designer. Amatørskuespiller på de første teaterforestillinger i Bjergby, der gik forud for et egnsteater i Hjørring. Lysdesigner på Hjørring revyen. Lysdesigner på Vendsyssel Teater, bl.a. på Ingen kender Kunsten, Fly Me to the Moon – og senest på Hamlet i efteråret 2017. Skal også stå for lysdesignet til forestillingen Danmark mit Fædreland til foråret 2018.

 

Robin Haslund Buch

Oversætter - og skuespiller, instruktør, scenograf, kostumedesigner og sangkomponist. Autodidakt. Har også oversat bl.a. Fly Me to the Moon og Souvenir. Har bl.a. instrueret The Sound of Music for Hjørring Sommerspil i 2016. Skuespiller ved Vendsyssel Teater siden 2006 – bl.a. i Skaf mig en tenor og Svend, Knud og Valdemar. Har i foråret 2017 medvirket i Niels Klims underjordiske rejse og skal spille vendelboen i Vendsyssel Teaters bidrag til collageforestillingen Danmark mit Fædreland i foråret 2018.

 

 

Foto: Tao Lytzen

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317