Presse

Kære publikum - KOM TRYGT I TEATRET

Teatret er atter åbent, og det glæder os at byde Jer indenfor!

Covid19
Opgaven med fortsat at holde smitten i samfundet nede tager vi meget alvorlig, og vi følger fortsat sundhedsmyndighedernes retningslinjer - herunder krav til afstand og areal.

Det bliver derfor ikke helt som det plejer at vende tilbage til teatret, men du kan trygt købe billetter, da vi bl.a. sørger for, at du og din(e) ledsager(e) sidder med den anbefalede afstand til det øvrige publikum.
Derudover udfører vi en række andre tiltag, og vi sørger naturligvis for, at håndsprit er tilgængelig.

Af dig forventer vi blot, at du ligeledes følger sundhedsmyndighedernes vejledninger ift. bl.a. hygiejne (se nedestående billede), og at du bliver hjemme, hvis du er det mindste sløj – vi refunderer naturligvis din billet, hvis dette er tilfældet.

Du er altid velkommen til at rette henvendelse, hvis du er i tvivl om dit besøg: teater@vendsyssel-teater.dk
 

Vi skaber trygge teaterrammer for publikum og ansatte, så vi sammen trygt og forsvarligt kan gå i teatret igen!

Vi glæder os til at se Jer!

Med venlig hilsen
Lars Sennels
Teaterdirektør


Vi følger fortsat udviklingen af situationen nøje, og vi henviser i øvrigt til Kulturministeriets retningslinjer for kulturelle arrangementer.

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317