Presse

PRESSEMATERIALE: 'TÆT TÅGE'

TÆT TÅGE

EGENPRODUKTION
19. SEPTEMBER – 16. OKTOBER 2019
Mandag - fredag kl. 19.30 og lørdage kl. 15.00
Dog tirsdag d. 24. september og tirsdag d. 1. oktober kl. 14:00
BLACK BOX

NY DANSK DRAMATIK OM MANDETAVSHED OG STÆRKE FØLELSER
To mænd mødes i tågen. De ved ikke længere, hvor de er. De kender ikke hinanden i forvejen, men det kommer de til. Lige her i ingenmandsland, hvor fortid, nutid og fremtid blander sig. Forestillingen er nyskrevet dansk dramatik. Den handler om at være til og at være travl i en hverdag, hvor mobiltelefonen ringer, og trafikken irriterer. Om familien og karrieren. Om at være til stede og om at være bange for at miste. Om at være mand - og både kæreste og far - og om at sætte ord på det, man ikke plejer at tale om. Slet ikke til fremmede.

MEDVIRKENDE:
Peter Gilsfort
Nicklas Søderberg Lundstrøm

KUNSTNERNE BAG
Tekst: 
Eva Boland Koch
Instruktion: Ina-Miriam Rosenbaum
Scenografi: Nadia Nabil
Lysdesign: Marcus Philippe Gustafsson
Lysdesign: Kasper Neergård
Musik: August Rosenbaum

SE FORESTILLINGSPROGRAMMET HER!

SKUESPILLERNE
Forestillingens to skuespillere er begge nye ansigter på Vendsyssel Teater. Peter Gilsfort blev uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1980. Han har siden været ansat ved bl.a. Det Kongelige Teater og Odense Teater, hvor han senest har spillet med iDød over eliten. Han spillede også med i DR’s  krimidrama Bedrag IIINicklas Søderberg Lundstrøm er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2014 og har bl.a. spillet med i Snedronningen på Aarhus Teater og ensemblet på Momentum i Odense og senest i filmen En frygtelig kvinde.

KUNSTNERNE BAG
Tæt tåge er skrevet af den 43-årige Eva Boland Koch, der hermed debuterer som skuespilforfatter. Hun har en BA i musikog teatervidenskab fra Københavns Universitet. Hun har deltaget i Dramatiker Væksthus i Odsherred 2012 - 15. Hun er forfatter til teaterkoncerterne Rue de Belleville og We’ll Meet again. Hun skrev Tæt tåge til en reading på Teatret Svalegangen, men fik så idéen om at sende stykket til Vendsyssel Teater…

Instruktøren er Ina- Miriam Rosenbaum, der også iscenesatte den nyskrevne forestilling Det tabte land i sidste sæson. Som skuespiller vandt hun en Reumert-pris for Årets kvindelige hovedrolle i 2018 for sin forestilling JOB – et enkelt menneske, og hun har netop spillet CoryDONG – det bedste for Danmark med sit eget teaterkompagni Off Off/Produktion.

Scenografen Nadia Nabil har fået til opgave at omdanne teatrets Black box til et tågeland. Hun har tidligere skabt scenografi til bl.a. Carl og Rindal hos Mungo Park Kolding og Vi elsker og ved ingenting på Aalborg Teater.


Venligst kreditér fotografen ved brug af billeder!
Fotos må udelukkende anvendes til PR for Vendsyssel Teater og teatrets forestilling 'Tøt tåge'.
For særlig tilladelse i forbindelse med andre ting kontakt kommunikations- og PR-ansvarlig Lise
Sønderkjøge på 40 41 51 43 eller lise@vendsyssel-teater.dk.
 

KLIK HER FOR LANG TRAILER

KLIK HER FOR KORT TRAILER

Jacob Stage

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317