Udvid din oplevelse

Foruden det, du kan opleve i teatersalen, så vil vi gerne give dig en udvidet oplevelse på udvalgte forestillinger. Det forsøger vi på forskellig vis – nogle oplevelser vil være gratis, andre i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere – både til underholdning og viden.

Nogle arrangementer findes i sæsonkataloget, og andre kommer i løbet af sæsonen – du kan holde øje med det her på hjemmesiden, i nyhedsbrevet og på SOME.

Hvis du har spørgsmål til vores arrangementer, eller ligger du inde med gode ideer, må du hellere end gerne kontakte os på teater@vendsyssel-teater.dk

Herunder kan du læse om nogle af de arrangements-typer, som kunne udvide DIN oplevelse. 

TEATERTUR MED MIDDAG OG HOTEL

Riv et døgn ud af kalenderen med en lille get-away for to. Nyd et hotelophold centralt placeret i hjertet af Hjørring, og en lækker middag før eller efter forestillingen. 

På Teaterturen får i

 • Dobbeltværelse inkl. morgenmad på Hotel Phønix i Hjørring. 
 • Middag for to på Teatercaféen Hos Uffe (ekskl. drikkevarer)
 • Teaterforestilling på Vendsyssel Teater, hvor I kan vælge mellem NORDENFJORDS, SNEDRONNINGEN, AFBRUDT SAMLIV og HÅNDVÆRKERNE. Find de enkelte forestillinger i kalenderen på forsiden.

Det hele til en samlet pris på: 

 • Løssalg: 1800 kr.
 • Abonnement: 1700 kr.
 • Gruppe: 1720 kr.
 • Under 25 år / Studerende: 1380 kr.

Se spilleperioden for den forestilling i ønsker at se, og kontakt billetsalg på tlf. 9892 4711 eller teater@vendsyssel-teater.dk for at bestille jeres teatertur. 

TEATERFØLGESKABET

For tredje år i træk gentager vi konceptet TEATERFØLGESKABET – og du kan komme med.

HVAD ER TEATERFØLGESKABET
Teaterfølgeskabet er for dig, der mangler nogen at dele din teaterglæde eller -nysgerrighed med. Som medlem af Teaterfølgeskabet bliver du en del af et lille uformelt fællesskab af folk, der er nysgerrige på teater, deler lysten til kulturelle oplevelser, og som mangler nogen at følges med.

Rammen er simpel og uformel – vi mødes i foyeren på Vendsyssel Teater 30 minutter inden forestillingen, hvor teatrets dramaturg tager imod dig og fortæller om forestillingen. Vi følges ind i salen, sidder sammen, og til de som har lyst, runder vi oplevelsen af efterfølgende.

HVAD SKAL VI SE?
På udvalgte datoer skal Teaterfølgeskabet ind og se forpremierer på sæsonens egenproduktioner:

NORDENFJORDS 15. sep. 2023 kl. 19.00
SNEDRONNINGEN 21. nov. 2023 kl. 17.30
AFBRUDT SAMLIV 31. jan. 2024 kl. 19.00
HÅNDVÆRKERNE 5. mar. 2024 kl. 19.00

Ved tilmelding får du i en samlet pakke en billet til alle forestillingerne på ovenstående datoer. Det er ikke muligt at flytte billetterne til andre datoer.

HVAD KOSTER DET?

Løssalg
300 kr. (normalpris 535 kr.)

Under 25 / studerende 225 kr. (normalpris 300 kr.)

Tilmeld dig ved at skrive til teater@vendsyssel-teater.dk  eller ring på tlf. 98 92 47 11 eller ved at klikke på knappen herunder.

TEATERSAMTALER

Når vi har set en forestilling, reduceres vores beskrivelse af oplevelse ofte til, om vi synes, det var godt/dårligt, sjovt/kedeligt, nytænkende/traditionelt osv. Men oplevelsen er ofte så meget mere end det, og ofte er der ikke bare alene stof til eftertanke men også stof til samtale. Derfor har vi udviklet et fællesskab, som forhåbentligt kan inspirere til at sætte ord på det, vi har oplevet i salen. Her er det primært forestillingens forskellige temaer, vi tager udgangspunkt i – alle kan byde ind, eller man kan vælge blot at lytte med og observere.

Teatersamtalerne foregår på udvalgte dage i forlængelse af en teaterforestilling og sker i en uformel samtale om forestillingen enten i salen, på trappen i foyeren eller i en af teatrets andre sale. Nogle gange har vi inviteret en gæst, som pga. sin faglighed, personlige erfaringer, viden eller lignende, dykker ned i forestillingens omdrejningspunkt og på den måde forhåbentlig giver nye perspektiver på teateroplevelsen – samtalen faciliterer som regel af vores dramaturg Ditte Bladt-Hansen.

Teatersamtalerne er gratis at deltage i, og du må gerne være med, selvom du ikke har set forestillingen samme dag (eller overhovedet). Det kan ved sjældne lejligheder forekomme, at man er nødt til at booke en plads, så vi kender deltagerantallet, men som regel kan man blot blive hængende efter forestillingen. 

Se under de forskellige forestillinger, om der er teatersamtaler eller lignende.

TEATERPAKKER

Ved nogle egenproduktioner sammensætter vi en teaterpakke, hvor du – foruden selve forestillingen – får en oplevelse enten før eller efter – ofte med noget, som relaterer sig til forestillingen. Arrangementet tager ofte afsæt i en anden lokation, og kan være alt fra rundvisninger, byvandringer, workshops, aktiviteter, og ofte er spisning også indtænkt i arrangementet.

Teaterpakkerne er planlagt før sæsonstart – de udbydes på udvalgte dage og sælges som regel som en samlet løsning. Arrangementerne plejer at være særdeles populære, og vi opretter ventelister i tilfældet af, at vi kan facilitere flere arrangementer end først planlagt.

TALKS

ARTIST-TALKS
Ved nogle forestillinger er det muligt at møde nogle af kunstnerne – skuespillere, instruktør, dramatiker, scenograf og andre på og bag scenen. Dette arrangement kan tage udgangspunkt i selve forestillingen og/eller i deres faglighed på et generelt plan.

Artisttalks kan både være præsenteret i sæsonkataloget eller blive planlægt i løbet af sæsonen – endnu en god grund til at følge med på SOME eller i nyhedsbrevet. 

PRE-TALKS
Fra tid til anden laver vi, pre-talks som er en kort introduktion til aftenens forestilling og giver dig spændende indsigt i genren, kunstnerne bag, tiden teksten er skrevet ind i og meget mere.

Pre-talks finder sted inden forestillingsstart. De varer ca. 15 minutter og efterlader god tid til, at du i ro og mag kan finde din plads inden forestillingen.

PRE TALKS er gratis, når du har billet til aftenens forestilling, og du behøver ikke reservere plads.

AFTER-TALKS
Med after-talks inviterer vi publikum til at deltage i spændende møder med instruktører, skuespillere og andre kunstnere bag forestillingen. Her kan du få et kig bag forestillingen, tilblivelsen og få svar på eventuelle spørgsmål, der måtte trænge sig på.

After-talks finder sted i foyeren og starter ca. 15-20 min. efter forestillingen. 

AFTER TALKS er gratis, når du har billet til aftenens forestilling, og du behøver ikke reservere plads.

Disse arrangementer bærer i højere grad præg af en introduktion eller afrunding på forestillingen – ofte som oplæg eller dialog mellem interviewer og en fra forestillingen. Dialogen vil tage udgangspunkt i noget i eller omkring forestillingen. Selvom det er en dialog, vil der som altid være mulighed for, at publikum kan stille spørgsmål eller komme med input til samtalen.

KONTAKT

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

CVR-nummer: 74841317

Åbningstider

Huset er åbent for offentligheden

 • Mandag-lørdag

  kl. 09.00 - 20.00

 • Søndag
  Lukket

Administrationen

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

Billetkontoret

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

(Dog lukket mellem 12.30 og 13.15)
Åbner en time før forestillingsstart.

Tilmeld nyhedsbrev

Webbureau ITTP