Udvid oplevelsen

Foruden det, du kan opleve i teatersalen, så vil vi gerne give dig en udvidet oplevelse på udvalgte forestillinger. Det forsøger vi på forskellig vis – nogle oplevelser vil være gratis, andre i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere – både til underholdning og viden.

Nogle arrangementer findes i sæsonkataloget, og andre kommer i løbet af sæsonen – du kan holde øje med det her på hjemmesiden, i nyhedsbrevet og på sociale medier.

Hvis du har spørgsmål til vores arrangementer, eller ligger du inde med gode ideer, må du hellere end gerne kontakte os på teater@vendsyssel-teater.dk

Herunder kan du læse om nogle af de arrangements-typer, som kunne udvide DIN oplevelse. 

TEATERFØLGESKABET

For fjerde år i træk gentager vi konceptet TEATERFØLGESKABET – og denne gang har vi udvidet, så endnu flere kan komme med.

HVAD ER TEATERFØLGESKABET
Teaterfølgeskabet er for dig, der mangler nogen at dele din teaterglæde eller nysgerrighed med. Som medlem af Teaterfølgeskabet bliver du en del af et uformelt fællesskab af folk, der er nysgerrige på teater, deler lysten til kulturelle oplevelser, og som mangler nogen at følges med.

Rammen er simpel og uformel – vi mødes i foyeren på Vendsyssel Teater 45 minutter inden forestillingen begynder, hvor en medarbejder fra teatret tager imod dig og fortæller om forestillingen. Vi følges ind i salen, sidder sammen, og til de som har lyst, runder vi oplevelsen af efterfølgende.

I sæson 24/25 mødes Teaterfølgeskabet og ser i alt seks forestillinger. 

HVAD SKAL VI SE?
På udvalgte datoer skal Teaterfølgeskabet ind og se forpremierer på sæsonens egen- og co-produktioner:

MEN HER GÅR DET GODT 13. SEP. 2024
TALENTERNES MIDTVEJSFORESTILLING SEP. 2024
HANS 22. NOV. 2024
FADEREN 21. FEB. 2025
DET ER IKKE MÅRUP KIRKE 12. APR. 2025
DEN ENE OG DEN ANDEN 29. APR. 2025

Ved tilmelding får du i en samlet pakke en billet til alle forestillingerne på ovenstående datoer. Det er ikke muligt at flytte billetterne til andre datoer.

HVAD KOSTER DET?
Der er begrænset antal pladser og koster 500 kr. for hele sæsonen. Billetsalget starter d. 3. maj 2024.

HVORDAN KOMMER JEG MED?
For at blive en del af Teaterfølgeskabet skal du sende en kort ansøgning, hvor du forholder dig til følgende spørgsmål: Hvorfor vil du gerne være med i Teaterfølgeskabet? Send dit svar i en mail til sylle@vendsyssel-teater.dk med dit fulde navn og e-mailadresse.

TEATERPAKKER

Ved nogle egenproduktioner sammensætter vi en teaterpakke, hvor du – foruden selve forestillingen – får en oplevelse enten før eller efter – ofte med noget, som relaterer sig til forestillingen. Arrangementet tager ofte afsæt i en anden lokation, og kan være alt fra rundvisninger, byvandringer, workshops, aktiviteter, og ofte er spisning også indtænkt i arrangementet.

Teaterpakkerne er planlagt før sæsonstart – de udbydes på udvalgte dage og sælges som regel som en samlet løsning. Arrangementerne plejer at være særdeles populære, og vi opretter ventelister i tilfældet af, at vi kan facilitere flere arrangementer end først planlagt.

TEATERPAKKE SÆSON 24/25 – DET ER IKKE MÅRUP KIRKE.
Middelalder- og renæssancearkæolog Lars Ole Kirk fortæller historien om Mårup Kirke, om arkitekturen og giver et generelt perspektiv på middelalderen og dens kirker. Efter foredra- get er der middag på Vendsyssel Teater efterfulgt af DET ER IKKE MÅRUP KIRKE. Teaterpakken koster 215 kr. (excl. drikkevarer) og er et tilkøb til teaterbilletten. Køb billet på forestillingssiden.

ARTIST TALKS

ARTIST-TALKS
Ved nogle forestillinger er det muligt at møde nogle af kunstnerne – skuespillere, instruktør, dramatiker, scenograf og andre på og bag scenen. Dette arrangement kan tage udgangspunkt i selve forestillingen og/eller i deres faglighed på et generelt plan. Artist talk tager mellem 15-20 minutter og foregår umiddelbart efter forestillingen.

Artisttalks kan både være præsenteret i sæsonkataloget eller blive planlægt i løbet af sæsonen – endnu en god grund til at følge med på sociale medier eller i nyhedsbrevet. 

ÅBEN PRØVE

Få et smugkig på sæsonens egenproduktioner, når vi slår dørene op til Store sal og inviterer til Åben Prøve. Du kan glæde dig til at opleve et udpluk af sæsonens forestillinger, komme tættere på det kreative arbejde og stille spørgsmål til instruktøren og de medvirkende. Åben Prøve er gratis efter ‘først til mølle’-princippet. Se, om der er åben prøve under de forskellige forestillinger.

KONTAKT

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

CVR-nummer: 74841317

Åbningstider

Huset er åbent for offentligheden

 • Mandag-lørdag

  kl. 09.00 - 20.00

 • Søndag
  Lukket

Administrationen

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

Billetkontoret

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

(Dog lukket mellem 12.30 og 13.15)
Åbner en time før forestillingsstart.

Tilmeld nyhedsbrev

Webbureau ITTP