Vendsyssel Teater &

VENDSYSSEL TEATER &

Vendsyssel Teater giver ekstra saft, kraft og krymmel med &-afdelingen, som er alt andet end teater!

 

&-afdelingen er arrangementer, der planlægges ved siden af teatrets repertoire. Det er alt fra udstillinger, musik, sang, bands, kor, dans, gøgl, stand-up, debat, oplæsning, messer, foredrag, fællessang, udlejning af vores sale og små ekstra pakkeløsninger med saft og krymmel til dit arrangement.  

& bliver blandt andet også skabt af dig og dine idéer. Så hvis du har en god idé til et arrangement - alene eller sammen med andre - kommer du bare til os, for huset er til for alle. Især foyeren har forskellige hyggehjørner og arealer, hvor det er muligt for dig at mødes med dine venner, afholde små møder, eller blot hænge ud, uden at du skal ind at se en forestilling eller i teatercaféen. Det er også i foyeren, du nogle gange kan støde på en &-overraskelse.

 

Nogle af &-arrangementerne bliver planlagt af Vendsyssel Teater. Andre &-arrangementer opstår, fordi nogle har fået en god idé.  Det gælder den populære morgensang hver mandag kl. 10. Morgensangen opstod, fordi korleder Kjeld Silberbauer spurgte, om han måtte invitere til gratis fælles morgensang i foyeren. Her to år senere er morgensang stadig en fast del af mandagen i teatret, hvor op mod 100 mennesker deltager. Og så er der vores Salsa-fredage - de aftner er også opstået, fordi danseinstruktør Jens Henrik Jensen gerne ville have vendelboerne ud på dansegulvet. Og det må man sige er lykkedes med de godt 60-70 deltagere hver gang.

 

Flere institutioner og virksomheder har også fundet ud af, hvilke muligheder der ligger i salene her i huset - fra konferencer, messer, foredrag og generalforsamlinger.

Foreninger, institutioner og virksomheder kan leje sig ind i teatret, og det kan du også, hvis du har et offentligt arrangement.

Se mere her under ”Leje af sale”

 

Fælles for &-arrangementerne er, at de skal kunne gennemføres uden, at de kolliderer med teateraktiviteter, som er teaterhusets primære opgave.

 

Kontakt endelig eventkoordinator Pia Mourier på telefon 20 82 49 11 eller mail pia@vendsyssel-teater.dk

 

Mad og drikke arrangeres gerne af Teatercaféen Hos Uffe. Tlf.  23 31 62 68

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317