Vendsyssel Teaters venner

Vendsyssel Teaters Venner

Vendsyssel Teaters Venner  er en støtteforening for Vendsyssel Teater.

Foreningens formål er at støtte Vendsyssel Teater ved at udbrede kendskab til dette teater, skabe interesse for teaterkunsten i almindelighed og påvirke teaterkulturen i regionen i særdeleshed.

Det er muligt for medlemmer af Vendsyssel Teaters Venner at gå aktivt ind i arbejdet på teatret. Det er især til teaterarrangementer, hvor den faste stab ønsker en hjælpende hånd til forskelligt praktisk arbejde.

Læs vedtægterne her

Foreningen tæller pt ca. 200 medlemmer

Formand for venneforeningen er Mette Schou Jeppesen / mettesj42@gmail.com

Bestyrelsen ser således ud:
Formand Mette Schou Jeppesen 
Næstformand Karin Andersen
Sekretær Thomas Mark 
Kasserer Bodil Bødker
Britta Magnussen
Hanne Jespersen

Generalforsamling afholdes hvert år i slutningen af september eller i begyndelsen af oktober. Der bliver udsendt indbydelse med dagsorden til medlemmer.

Bestyrelsen arrangerer årligt ture til andre teatre, hvor der er lejlighed til at opleve andre spændende forestillinger.

 

VIL DU VÆRE MED?
Vil du være med i Vendsyssel Teaters Venneforforening?

Så klik her og skriv en mail til kassere Bodil Bødker

Ved tilmelding indbetales kontigent direkte på: reg. nr. 9075 kontonr. 4572014881

Personligt medlemskab koster 100 kr. pr. år.

Find Vendsyssel teaters Venner på Facebook

 

Privatlivspolitik for Vendsyssel Teaters Venner

Den 25. maj 2018 trådte en ny EU-forordning om behandling af personoplysninger (GDPR) i kraft. Det betyder, at du bl.a. har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig eller begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Det er vigtigt for os, at dine personlige oplysninger altid er fuldt beskyttet. Vi vil derfor informere dig om, at vi har opdateret vores politik på området.

For at kunne foretage opgaver i forbindelse med medlemsadministration og -kommunikation er oplysninger samlet i et register med navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Oplysningerne videregives ikke til anden part. Læs mere her, hvis du vil se, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Er du på vor mailliste får du f.eks. remindere om arrangementer og invitationer, som vi mener kan have relevans for vores medlemmer. Vi anvender udelukkende dine oplysninger med det formål at sende meddelelser om Vendsyssel Teaters Venner og information om arrangementer, Vi håber, at du fortsat ønsker at modtage disse mails. Hvis du ønsker at afmelde dig vores mailliste, kan dette ske ved at sende mail til mettesj42@gmail.com

 

 

 

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317