Vendsyssel Teaters venner

Vendsyssel Teaters Venner

Vendsyssel Teaters Venner  er en støtteforening for Vendsyssel Teater.

Foreningens formål er at støtte Vendsyssel Teater ved at udbrede kendskab til dette teater, skabe interesse for teaterkunsten i almindelighed og påvirke teaterkulturen i regionen i særdeleshed.                                                                                    

Det er muligt for medlemmer af Vendsyssel Teaters Venner at gå aktivt ind i arbejdet på teatret. Det er især til teaterarrangementer, hvor den faste stab ønsker en hjælpende hånd til forskelligt praktisk arbejde.

Læs vedtægterne her

Generalforsamling afholdes hvert år i slutningen af september eller i begyndelsen af oktober. Der bliver udsendt indbydelse med dagsorden til medlemmer.

Bestyrelsen arrangerer årligt ture til andre teatre, hvor der er lejlighed til at opleve andre spændende forestillinger.

Personligt medlemskab koster 100 kr. pr. år.

Vedr. sæson 18/19

- Dette års årlige generalforsamling afholdes tirsdag d. 9. okt. kl. 17.00 -   Dagsorden udsendes til alle medlemmer.

Ønsker du at blive medlem kan du tilmelde dig ved at indbetale kontingentet direkte på: reg. nr. 9075 kontonr. 4572014881 eller kontakte
bestyrelsen for mere info.

Venneforeningens formand Karin Andersen 

e-mail: karin@silberbauer.dk

tlf: 23293119

Læs nyhedsbrev  (Februar 2018)

Find Vendsyssel teaters Venner på Facebook

 facebook.jpg

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317